AP Photo/Daniel Cole / Guliver Image

Hajduk počeo s pripremama, Gattuso već urla: Zna se i sudbina Brekala

Autor: I.L.

Nogometaši Hajduka danas su po prvi puta trenirali s novim trenerom, legendarnim Gennarom Gattusom. Talijan je jučer predstavljen u klubu te najavio velike promjene.

Rokas Pukštas, Niko Sigur i Aleksandar Trajkovski priključit će se pripremama 25. lipnja, dok Josipu Brekalu i Laszlu Kleinheisleru ubrzo istječu posudbe te će se priključiti svojim matičnim klubovima.

Brekalo (25) je odigrao 16 utakmica za Hajduk, zabio je dva gola i upisao osam asistencija. No nije dobio poziv u reprezentaciju na Europskom prvenstvu zbog čega je i došao u Hajduk.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)




Zna što želi

Kleinheisler (30) je pozvan u mađarsku reprezentaciju, unatoč slabim igrama za Hajduk. U 14 utakmica upisao je jedan gol i jednu asistenciju. Obojicu je doveo bivši sportski direktor Mindaugas Nikoličius, a njega je na toj poziciji zamijenio Nikola Kalinić.

U popodnevnim satima slijedio je trening, a tijekom njega je snimljen video koji je objavila Dalmacija Danas, a na kojem se može čuti kako Gattuso urla na igrače Hajduka. Dakle, odmah je krenuo kako su mnogi i očekivali.

Na priprema su: Ivan Lučić, Lovre Kalinić, Toni Silić, Borna Buljan, Filip Uremović, Zvonimir Šarlija, Josip Elez, Ferro, Dominik Prpić, Marino Skelin, Dario Melnjak, Ismael Diallo, Šimun Hrgović, Fahd Moufi, Luka Hodak, Mihael Žaper, Filip Krovinović, Anthony Kalik, Yassine Benrahou, Luka Jurak, Madžid Šošić, Ivan Ćubelić, Marko Capan, Noa Skoko, Emir Sahiti, Leon Dajaku, Roko Brajković, Bruno Durdov, Marko Livaja, Mate Antunović.




Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.