Mark Cosgrove/News Images/Guliver Image

Gvardiol zabrinuo europske prvake prije odlaska Modriću, problemi se nastavljaju

Autor: Ivor Krapac

Dan prije nego će Manchester City biti u gostima protiv Real Madrida u prvoj utakmici najzvučnijeg četvrtfinalnog para u Ligi prvaka, u redovima branitelja naslova Cityja je pod velikim upitnikom Joško Gvardiol, a po nekim informacijama, već i otpisan za ovo gostovanje.

Kako je prenio profil Madrid Zone na nekadašnjem Twitteru, sada X-u, Gvardiol neće sa svojim suigračima na put u Madrid, na utakmicu koja će sutra početi u 21 sat. Muči ga ozljeda koja je inicijalno bila opisana kao blaža, no s obzirom na to da Gvardiol nije bio na današnjem treningu Cityja otvorenom za medije, očito se problemi nastavljaju.

Podsjetimo, 22-godišnji veliki obrambeni adut Cityja i hrvatske reprezentacije nije mogao igrati do kraja u susretu u kojem je klub iz Manchestera tijekom vikenda u 32. kolu engleskog Premiershipa u gostima došao do 4:2 protiv Crystal Palacea. Počeo je utakmicu, a zamijenjen je na poluvremenu.

Modrić čeka na drugoj strani

U dresu Reala, svoju priliku u velikoj utakmici sutra čeka Luka Modrić, a kako sada stoje stvari, mogao bi dočekati samo jednog svojeg reprezentativnog suigrača, Matea Kovačića, bivšeg igrača Reala. Kovačić je također proteklog vikenda bio u akciji u pobjedi nad Crystal Palaceom u prvenstvu, s ulaskom na teren u 74. minuti umjesto Rodrija.




Što se Gvardiola tiče, kod njega je od utakmice odigrane u subotu u prvom planu ozljeda, zbog koje bi šansu za nastup protiv Reala mogao imati tek u uzvratnoj utakmici. Taj susret je na rasporedu 17. travnja u Manchesteru.

Hajduk izbjegao financijski udarac: ‘Odrekao se otpremnine, odradio je puno dobrih stvari’




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.