Foto: GuliverImage/AP Photo/Manu Fernandez

Englezi posebno oštri prema Hrvatima: ‘Pa, on se i dalje ne osjeća ugodno’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Kao što je bilo i za očekivati nogometaši Manchester Citya plasirali  su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što je kroz dvije utakmice faze osmine finala svladao Kopenhagen s ukupnih 6:2.

Hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Joško Gvardiol odigrali su jučerašnji susret u punoj minutaži i u engleskim medijima dobili prosječne ocjene za svoj nastup.

Englezi su itekako kritični prema hrvatskim reprezentativcima. Od njihovih samih dolazaka mediji ih baš nisu previše prihvatili, ali zato jesu navijače što je puno važnije.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth/Gulliver Image

Nisu zadovoljni

Daily Mail je napisao: “Guardiola inzistira na tome da jednog od najboljih stopera svijeta koristi na lijevom boku, a Hrvat se ondje i dalje ne osjeća ugodno. Bit će zanimljivo vidjeti što će biti ako ga bude forsirao ondje i sljedeće sezone. Kopenhagenovi pokretni napadači su ga vukli na sve strane.”

Isti medij Kovačiću daje ocjenu 7, dok Daily Mail inzistira na 6 i za njega. Navodi se da je pristojno odradio svoju ulogu, ali da ne utječe na igru kao drugi igrači. Kovačić je počeo hvatati formu nakon ozljede koju je zadobio još u rujnu, a više sitnih ozljeda izbacilo iz ritma.

“Guardiola očito u njemu vidi bolje rješenje od Kalvina Phillipsa, no propustio je ugrabiti ovu priliku” zaključili su. Phillips je engleski reprezentativac koji je u ljeto 2022. doveden za 100 milijuna eura, ali nikad nije opravdao taj novac te je većinom na klupi unatoč cijeni za koju su ga platili.

Hrabro se digao protiv Miloševića, a onda je pomogao Hrvatu: Nije mu to nikad zaboravio







Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.