Screenshot: Instagram/Amra Džeko (amradzeko)

Džekina supruga raspalila hajdukovce, pogledajte sliku s njezinom porukom

Autor: I.K.

Gdje će Edin Džeko nakon što je prošle sezone bio u Fenerbahčeu, na to pitanje još nema konačnog odgovora, ali za navijače Hajduka, došao je novi signal da se o splitskim Bijelima ozbiljno razmišlja. Slikom i porukom, taj signal poslala je Džekina supruga Amra.

U pričama na svojem profilu na Instagramu, Amra Džeko pokazala je fotografiju šalice kave, u pozadini je more, a označila je Split. Aluzija na moguću novu postaju u karijeri najveće nogometne zvijezde Bosne i Hercegovine je jasna. Bila je to poruka koja je ‘raspalila’ hajdukovce u očekivanju mogućeg zvučnog pojačanja uoči nove sezone.

Što se Džeke tiče, za sada je i dalje igrač Fenerbahčea, u istoj svlačionici s hrvatskim reprezentativnim golmanom Dominikom Livakovićem. Ipak, dolazak Josea Mourinha na klupu velikog turskog kluba sa sobom donosi novosti koje bi se mogle odraziti na Džekin status, a spominje se i da Livaković nije siguran za ostanak u Fenerbahčeu s obzirom na to da se nedavno kao kandidat za njegovo dovođenje u igri našao škotski Celtic.

Screenshot: Instagram/Amra Džeko (amradzeko)

Pomak se čeka

U ovoj priči se čeka pomak, a sve se događa dok Džeko ima još godinu dana ugovora s Fenerbahčeom. U momčadi koju sada vodi Jose Mourinho bi trebao ostati do ljeta 2025., no čini se da inzistira na odlasku, a objava supruge velike nogometne zvijezde BiH stavila je u prvi plan Split.

Protekle sezone, Džeko je u turskom prvenstvu imao 21 gol i šest asistencija u 36 odigranih utakmica, a sveukupno je bio na 25 golova i 10 asistencija u svim natjecanjima, čime je pokazao da je i dalje efikasan iako je ove godine proslavio 38. rođendan. Puno je godina već na leđima, puno je i iskustva, između ostalog, i sa 65 golova u 134 odigrane utakmice za reprezentaciju BiH.

U klupskoj karijeri, Džeko je u svojem rodnom Sarajevu prvo bio član Željezničara, potom je u Češkoj igrao za Teplice i Usti nad Labem, a onda su na red došli jači klubovi i lige. Bio je u njemačkom Wolfsburgu, zatim u Manchester Cityju, Romi i milanskom Interu, prije nego je lani u ljeto prešao u Fenerbahče.

Veliki šok za navijače Hajduka, Ivan Perišić na putu tamo gdje ne bi htjeli da ide




Razvija posao u Hrvatskoj

Osim što je i dalje u akciji na terenu, Džeko već razmišlja o životu nakon igranja nogometa, a tu su važni i njegovi poslovni projekti u Hrvatskoj. Riječ je o gradnji nekretnina na splitskom području, u poslu u kojem je zajedno s bivšim reprezentativnim suigračem Senijadom Ibričićem, nekadašnjim asom Hajduka.

Poznat je i Džekin restoran u Dubrovniku, a dođe li u Hajduk, u narednoj sezoni bi bolje na oku mogao imati poslovne projekte kojima se bavi u Hrvatskoj.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.