Screenshot: Instagram/Ana Zubkova (mademoiselle.anna)

Djevojka ne može bez muškarca koji ne daje 10 tisuća eura, a nogometaša napadala za nevjeru

Autor: I.K.

Bliži nam se kraju Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a za reprezentativce Ukrajine je ono bilo stresno zbog oproštaja u prvom krugu iako su imali lijepa četiri osvojena boda. Unatoč tome, bili su posljednji u izjednačenoj grupi s Rumunjskom, Belgijom i Slovačkom, koje su sve ušle u osminu finala, dok je Ukrajincima ostalo liječenje rana.

Te rane liječi i Oleksandr Zubkov, jedan od ukrajinskih reprezentativnih asova, igrač Šahtara, koji u ljubavnom životu uza sebe ima suprugu Anu, barem povremeno, s obzirom na to da njezine objave na Instagramu često pokazuju nju samu, kako se opušta na ljetovanju ili uživa generalno.

Bilo je tako i nedavno dok se približavalo ljeto. Iznenadila je fotografijama na kojima se pokazala kako uživa na Sejšelima, jer je očito bilo vremena i za takvu avanturu dok je njezin dragi bio zaokupljen nogometom. Kod njega je to trajalo dugo s obzirom na to da je poslije klupske sezone slijedio Euro u Njemačkoj, no Ana za sve to očito ne brine previše, barem kako pokazuju njezine objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anna Zubkova🕊 (@mademoiselle.anna)




Pričala što joj treba

Ana je jednom prilikom pričala o svojem idealnom muškarcu, a tu su se u prvom planu našle njezine riječi o tome što bi joj trebao donijeti. Postavila je i iznos ispod kakvoga ne bi voljela ići, što je izazvalo dosta pažnje mjesecima prije početka Eura u Njemačkoj.

“Ne bih mogla da biti s čovjekom koji ne zarađuje puno novca, ili zarađuje premalo. Pitate se kakva bi plaća bila normalna za mojeg muškarca? Recimo, 10 tisuća eura”, bila je Anina poruka koja je odjeknula u danima dok su Ukrajinci u ožujku slavili odlazak na Euro.

Zubkov je tada bio u akciji u dresu reprezentacije, a na Euru, svoje minute imao je u drugom kolu protiv Slovačke, u drugom dijelu drugog poluvremena, dok je utakmice protiv Rumunja i Belgijaca pratio s klupe. Što je, pak, radila supruga Ana dok je Oleksandr pri kraju travnja bio u akciji u dresu Šahtara, pokazuje njezina fotografija kako na Sejšelima jaše palmu.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anna Zubkova🕊 (@mademoiselle.anna)

Odjeknuo i njezin napad

U braku su od 2019. godine, prije tri godine dobili su kćer, a jednom prilikom, u Ukrajini su odjeknule njezine riječi na Instagramu, kasnije izbrisane, da se muž navodno zabavlja s drugim ženama i da su takve stvari odvratne. Ipak, njihov brak je i dalje na životu, dobro je Oleksandru sve dok iz Šahtara može donijeti barem onih traženih najmanje 10 tisuća eura mjesečno…

Goran Ivanišević podignuo alarm, težak je udar za Hrvate na Wimbledonu

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.