Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Dinamu propao već dogovoreni transfer, to bi moglo stvoriti veliki problem

Autor: GIŠ

Zagrebački Dinamo ima nadolazeće sezone jedinstvenu priliku plasirati se u novi format Lige prvaka, a modri su u zadnjem pretkolu i od ostvarenja snova dijele ih samo dvije utakmice. Ako se i to ne dogodi Dinamo ima osigurano mjesto u skupini Europa lige, tako da na Maksimiru mogu očekivati financijski lukrativnu sezonu.

No nova vrhuška kluba odlučila je malo dignuti kočnicu na ulaznim transferima i plaćama igrača pa je zbog potonjeg izgleda propalo dovođenje već najavljenog pojačanja iz Lokomotive Marina Šotičeka. Kako saznaju Sportske novosti, Šotiček nije prihvatio ponuđenu cifru od strane Dinama, navodno se radi o iznosu od 10 tisuća eura mjesečno brutto, tako da će U-21 reprezentativac za sada ostati na Kajzerici.

Lokomotiva i Dinamo bili su usuglasili svoje stavove oko transfera, ali mladi desnokrilni napadač nije prihvatio financijsku stranu ponuđenog ugovora od strane Dinama. Prijelazni rok još uvijek traje pa je moguće da Šotiček ipak završi među modrima, no sezona se rapidno približava, a Dinamo još nema riješen kadar kojim će napasti Ligu prvaka.

Prazna desna strana

Šotiček je trebao biti uz Špikića uzdanica na desnoj strani kod Dinama, a sad njegovom odbijenicom modri ostaju samo na jednom ofanzivnom veznom igraču na desnoj stani, jer plavi nisu odlučili potpisati Kaneka.




Među nesređenu situaciju u Dinamu svrstavamo i situaciju s Brunom Petkovićem, koji ima aktivnu klauzulu od dva i pol milijuna eura za odlazak iz kluba, a sada se javio novi pretendent za sjajnog napadača, u obliku Grčkog Olimpyakosa, no izgleda kako je i tu problem nastao u potraživanjima Hrvata prema Grcima.

Dinamo je tek počeo s pripremama za nadolazeću sezonu, očekuje se još dosta odlazaka iz kluba, naročito povratnika s posudbi, a od najavljenih pojačanja za sad je sletio samo golman Ivan Filipović. Nogometni mercato je tek počeo, prava akcije očekuje se nakon Europskog prvenstva, tako sa i tada možemo očekivati veću aktivnost Dinama na polju pojačanja.

Srpski mediji: ‘Tuđman je naredio, a Hrvati su ovim potezom navukli na sebe prokletstvo’

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.