Cropix

Dinamo želi veći posjet utakmica, ali ispriječio se veliki problem: ‘Maksimir nas tjera na to’

Autor: GIŠ

Posjet na utakmicama HNL-a počinje rasti iz sezone u sezonu pa tako i Dinamo očekuje nastavak pozitivnog trenda u nadolazećoj sezoni na Maksimiru te su tim povodom na konferenciji za novinare u utorak predstavili kampanju prodaje godišnjih ulaznica za sezonu 2024./25.

“Zahvala svim navijačima na podršci pokazanoj u finišu sezone, želja nam je da se sve to prelije u sljedeću sezonu, počevši od 1. kola prvenstva s Istrom u Zagrebu. Imamo osiguranu Europsku ligu, a svi se nadamo i Ligi prvaka”, rekao je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika Dinama Velimira Zajeca.

Dinamo je ponovno hit u Zagrebu, na Maksimir se dolaze i stari i mladi, a Španović je i istaknuo kako Europe ne bi bilo bez HNL-a, pa je kampanja prodaje godišnjih ulaznica nazvana ‘Kad igraš ti‘, a ona donosi mnogo novih pogodnosti za članove Dinama.

Svaka je bitna

“Želimo navijače osvijestiti da je svaka utakmica bitna, a godišnja ulaznica privilegija. Podaci iz prošle sezone pokazuju da postoji val rasta kad je u pitanju dolazak na utakmice domaćeg prvenstva, želimo s tim nastaviti”, kaže Španović.

Kako dolaznost vlasnika godišnjih ulaznica pada na utakmicama HNL-a, u Dinamu vide puno prostora za napredak. Svaki vlasnik godišnje ulaznice od sljedeće sezone će putem svog sučelja za članstvo i kupovinu ulaznica moći javiti da ne dolazi na utakmicu i prepustiti to mjesto nekome druge. Zauzvrat će svakim takvim prijavljivanjem kroz novi sustav na Dinamovoj aplikaciji kroz loyalty program dobivati dodatne bodove koje će moći koristiti u Fan shopu i za konzumaciju pića i hrane na stadionu.




“Svi znamo u kakvom je stanju Maksimir. Kad je lošije vrijeme, imamo pad dolaska za otprilike jednu trećinu, a pojedinačne ulaznice padaju na 15 % prodaje. Napravili smo određena ulaganja u infrastrukturu, na zapad i na istok stavit će se novi skeneri kako bi se kvalitetnije bilježila dolaznost naših navijača na utakmice” rekao je Španović, koji je dodao kako je mlađima od 18 godina i starijima od 65 godina omogućen je popust, a po prvi put cijena pojedinačnih ulaznica za članove biti će jeftinija nego za one koji nisu članovi Dinama.

Poznati Bosanac poderao Vatrene: ‘Ma Hrvate prati sreća od Rusije, moralo se okrenuti’




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.