Foto: Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Dinamo u Zagrebu sprema veliku feštu za proslavu naslova prvaka, evo što su pripremili

Autor: GIŠ

Dinamo Zagreb je po 25. put od osnutka HNL-a postao prvak države, a svoju zadnju utakmicu sezone modri će odigrati na Maksimiru protiv Rudeša u nedjelju i najvjerojatnije pobjedom zaključiti još jednu uspješnu sezonu. No prije nedjeljne proslave u srijedu Dinamo čeka uzvrat finala Kupa Hrvatske na Rujevici protiv Rijeke i u slučaju pobjede kluba iz Zagreba, na Maksimiru će se slaviti dupla kruna.

Da je netko rekao krajem jesenskog dijela sezone da će Dinamo na kraju prvenstva imati 10 bodova prednosti ispred druge Rijeke i čak 16 ispred Hajduka, teško da bi mu itko povjerovao. No Jakirević i njegovi igrači proljeće su odigrali sjajno, da nije bilo petarde PAOK-a usudili bi se reći i savršeno i na kraju su potvrdili dugogodišnju dominaciju u našem nogometu.

Kako priliči prvacima na Maksimiru će prvo Dinamo proslaviti naslov prvaka pred gledateljima na stadionu, da bi se zatim svi zaputili na Trg bana Josipa Jelačića, gdje će biti centralno događanje povodom proslave naslova ili dvostruke krune. Oko cijelog događaja oglasio se i Dinamo na službenim stranicama, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.




Zaplavimo Zagreb

“19. svibnja 2007. godine…

Dan koji će ostati zapamćen kao zadnje veliko slavlje svih Dinamovaca na glavnom trgu našeg grada. Mnoge generacije su odrasle i nisu imale priliku doživjeti takvu proslavu koja je bila spektakularna. Upravo zato, nakon dugih 17 godina, vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo! U nedjelju slavimo Dinamovštinu i želimo zaokružiti ovu sezonu na najbolji mogući način! Neka 26. svibnja 2024. bude dan kojim ćemo ispisati novu povijest našeg slavnog kluba.




Po završetku utakmice Dinamo – Rudeš pozivamo sve kojima je stalo do Dinama da se zapute na Trg bana Josipa Jelačića i da zajedno proslavimo novi naslov prvaka! Pokažimo svima kaj je Dinamo i koliko ga volimo! Odmah po završetku ceremonije dodjele pehara, igrači će krenuti s Maksimira s otvorenim autobusom prema Trgu gdje ćemo svi zajedno zaokružiti jednu od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub! Očekuje vas koncert s gostima iznenađenja i trenuci koje ćemo pamtiti zauvijek!

Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb!

Vidimo se u nedjelju! Zaplavimo Zagreb!”

U Mandžukiću neki vide Dalićevog nasljednika: Bivši Vatreni ima jedan ključni problem

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.