Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dinamo pušta talentiranog veznjaka kod bivšeg trenera Hajduka, čeka se važna vijest iz Bayerna

Autor: Ivan Lukač

Jedino od transfera što se zna u Dinamu je d Marko Pjaca sigurno dolazi, ali čini se da jedan drugi Marko na putu da napusti Maksimirsku 128. Riječ je o Marku Bulatu.

Priča se da je Bulat najbliži belgijskom Standardu kojeg vodi Ivan Leko. Ako uskoro dođe do dogovora s Dinamom i igračem oko njegovih primanja, Bulat bi mogao karijeru nastaviti u Belgiji iako je zimus imao ponudu Rangeresa što su Modri odbili.

Bulat je dijete Šibenika te ih je još kao vrlo mlad igrač uveo u prvu ligu. Početkom prošle sezone igrao je sjajno, ali nakon ozljede njegovo mjesto je zauzeo Sučić te ga nije ispuštao.

Foto: Boris Kovacev/CROPIX

Čeka se Bayern

Na početku Dinamovih priprema sigurno neće biti Gabriela Vidovića. Njemu posudba istječe, ali Dinamo bi htio da Vidović ostane u modrom dresu, ali nešto se pita i Bayern.

Hoće li se ipak Bayern odlučiti prodati ga Dinamu ispod cijene (ispod onih 3,5 milijuna eura) ili će mu ponuditi novi ugovor pa ga poslati negdje drugamo na posudbu? To se ne zna.

Osim toga, spominje se odlazak Emrelija, a što se tiče dolazaka zadnjih dana priča se o Pongračiću i Drkušiću, no sve su to samo priče u ovom trenutku. Dinamu pripreme počinju 1.7., a podsjetimo već su osigurali Europsku ligu ulaskom u playoff Lige prvaka.

Šokantna objava srpskog nogometaša: Stojković ga je prekrižio, uslijedila je oštra prozivka nakon Eura







Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.