Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dinamo odbio igrača zbog izjava o Zvezdi, sada bi Hajduku mogli preoteti veliku želju

Autor: Ivan Lukač

Nikola Čavlina potpisao je za Dinamo, ali odlazi na posudbu u Osijek. Za sada je to jedini potvrđeni transfer zagrebačkog ponosa, ali dva su praktički dogovorena. Dinamo dovodi mladog stopera, Raula Torrentea (22), taj posao je gotov, isto kao onaj Marka Pjace.

Što se tiče pojačanja u stoperskom kadru Dinamo je prije svega htio Pongračića, ali vatreni je preskup u ovom trenutku za prvake Hrvatske. Jedna od opcija bio je Slovenac Vanja Drkušić, ali uprava modrih saznala je da je Drkušić u prošlosti rekao da navija za Zvezdu što je za Dinamovu upravo previše.

Pa je tako Torrente ispao najbolja opcija, a bio je i velika želja još na zimu. Čeka se također i potvrda transfera Marina Šotičeka. Dinamo će imati moćna krila, s jedne strane Pjaca i Hoxha, s druge Šotiček, Stojković, tu je i Špikić koji bi kao i Rukavina trebao napustiti klub.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Beljo prva opcija

Dinamo se u nedjelju oprostio od Tibora Halilovića i nekoć najplaćenijeg igrača Josipa Drmića, kojima su istekli ugovori. Danas su se modri zahvalili Vidoviću i Kaneku, a Jakirović na pripreme neće voditi Bulata kao ni Šutala koji odlaze u belgijski Standard.

Najveća želja Dinama je Dion Drena Beljo koji ne igra u Augsburgu, a s obzirom na njegov talent Dinamo smatra da bi upravo na Maksimiru mogao probuditi karijeru, ali sve ovisi o Petkoviću. Ako “Doktor” ode Dinamo ide na Belju jer nisu sigurni koliko ta dva igrača mogu zajedno igrati jer su dosta slični, a tu su već dokazani Kulenović i Brodić. Hajduk je također htio Belju, ali Vinkovčanin je navodno izrazio želju da zaigra u plavom dresu.

Najplaćeniji je igrač Modrih, iako se to službeno ne može saznati, govori se o cifri od 1,2 milijuna eura godišnje. Navodno će sada za vjernost tražiti 1,5 milijuna eura na što su navijači Dinama složni- dajte mu sve što mu treba, ali neka ostane.

Milijuni bi mogli pokvariti veliki posao Hajduka: Džeko mora birati između ljubavi i ugovora života







Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.