Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

ĆORLUKA SE VRATIO KUĆI, EVO ŠTO SLIJEDI: S Vatrenima je bio na Euru, doznalo se ide li dalje

Autor: I.K.

Vedran Ćorluka je ovog tjedna neočekivano otišao iz stručnog stožera Lokomotiv Moskve nepuna dva tjedna nakon dolaska u trenersku ekipu kluba u kojem je završio igračku karijeru. Nakon toga, otvorilo se pitanje – što dalje.

Ćorluka je napustio moskovski klub objašnjavajući da su razlozi za takvu odluku bili osobni. ‘Prelomio’ je brzo i vratio se u Hrvatsku, a važni aspekt nastavka puta povezan je sa stručnim stožerom hrvatske reprezentacije.

Bivši stoper Vatrenih bio je jedan od pomoćnika u stožeru Zlatka Dalića na nedavno završenom Euru i u pripremama za to natjecanje. Kako se čini, taj svoj posao će i nastaviti.

I dalje s Hrvatskom

Kako su donijele Sportske novosti, Ćorluka će biti u stručnom stožeru Hrvatske u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Posao u nogometu bi mu, tako, ponovno trebao doći u prvi plan pri kraju ljeta.

Iduća utakmica – u Moskvi

Sa stručnim stožerom koji predvodi Zlatko Dalić, Ćorluka bi 1. rujna ponovno bio u Moskvi, na stadionu Lužnjiki, gdje će Hrvatska protiv Rusije igrati svoju sljedeću utakmicu europskih kvalifikacija za SP.

U rujnu su na rasporedu još dvije utakmice, 4.9. protiv Slovačke u Bratislavi i 7.9. protiv Slovenije u Splitu, na Poljudu.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.