Foto: Igor Kralj/PIXSELL

ĆORLUKA OBJAVOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA RASPAMETIO NAVIJAČE: ‘Zbog pobjeda se smijemo!’

Autor: F.F

Hrvatska je slavila protiv Škotske 3:1 te se plasirala u osminu finala Europskog prvenstva. S klupe je Zlatku Daliću pomagao proslavljeni hrvatski branič Vedran Ćorluka, koji je od ovog ljeta izbornikov pomoćnik.

Čarli je s većinom reprezentativaca dijelio svlačionicu, a od dresa Vatrenih oprostio se nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Sada se vratio kako bi pomogao Daliću, ali i održao dobru atmosferu u svlačionici.

Ćorluka je nakon velikog slavlja protiv Škotske objavio fotografiju gdje je u zagrljaju s velikim prijateljem i bivšim suigračem Lukom Modrićem te raspametio obožavatelje.

Prijatelji još iz Dinama

Čarli i Modrić veliki su prijatelji još iz dana dok su nastupali za Dinamo, a sada su nosioci Vatrenih, gotovo 20 godina kasnije. Kapetan Modrić odigrao je maestralnu utakmicu te sudjelovao u pobjedi prekrasnim pogotkom i asistencijom za Perišića. Ćorluka je sve proslavio fotografijo sa starim prijateljem.

Izvor: Screenshot/Instagram

 

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.