Foto: Tomislav Kristo/CROPIX

‘Bomba’ s Maksimira: Marko Pjaca vraća se u Dinamo, evo koliko će Modri platiti zvijezdu

Autor: GIŠ

Ono o čemu se pričalo od kraja hrvatskog prvenstva napokon je dobilo i svoju potvrdu, naime Marko Pjaca je na liječničkim pregledima i priključit će se Dinamu početkom priprema za nadolazeću sezonu.

Dinamo je očito požurio priključiti Pjacu odmah nakon povratka Vatrenih s Europskog prvenstva, a kako se to dogodilo ranije nego očekivano, cijeli transfer će se očito realizirati tijekom današnjeg ili sutrašnjeg dana.

Rijeka će na transferu Marka Pjace od Dinama inkasirati milijun i pol eura, a povratak krilnog napadača u Dinamo nakon osam godina velika je stvar za sve koji su sudjelovali u realizaciji tog posla, a i za navijače, koji će s pravom očekivati velike partije od Vatrenog.

Povratak kući

Inače osim Pjace Dinamo razmatra mogućnost dovođenja dvojice riječkih stopera, Nike Galešića i Stjepana Radeljića, no izgleda kako je to malo palo u drugi plan, nakon što se otvorila opcija sa Španjolcem Torrenteom iz Granade.




Marko Pjaca je još uvijek najviši izlazni transfer Dinama, Juventus ga je platio 23 milijuna eura još tamo 2016. godine, no nažalost Markov put prema zvijezdama prekidale su mnoge ozljede i stalne posudbe po drugim klubovima.

Pjaca se početkom prošle sezone odlučio vratiti u HNL, a iako je i tada postojala opcija Dinama, Rijeka je prva pružila ruku Marku, koji joj se odužio sjajnim igrama u utrci s Dinamom u Kupu i prvenstvu.

Gnjusan i sraman potez ovog Srbina prema Hrvatima: U Hrvatskoj se tako ne ponašamo

 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.