Screenshot: X

Neugodni komentar slavnoj igračici na TV-u podigao prašinu: ‘Šminkali te dva sata, a ne vidi se razlika’

Autor: K.I.

Slavno društvo okupio je ITV za komentiranje zbivanja na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj. Roy Keane, Gary Neville i Ian Wright gostovali su u podcastu ‘Stick to football’ kada im se za stolom pridružila bivša engleska reprezentativka Jill Scott.

“Što ima princezo?”, prvi je Wright pozdravio novopridošlu Scott. Za razliku od Wrighta, Keane, bivši kapetan Manchester Uniteda, nije bio tako srdačan prema 37-godišnjakinji koja je u dresu engleske reprezentacije skupila 161 nastup i postigla pritom 27 golova.

“Zašto nosiš engleski dres?”, pitao je Keane Scott, na što mu je ova odgovorila: “Zato što smo na Europskom prvenstvu i Engleska je prošla dalje.” Tada je Scott krenula u ofenzivu.

Šala glasno odjeknula

“Da li si danas propustio zakazani termin za šminkanje?”, upitala je ona Keanea, na što joj je ovaj spustio: “Bila si tamo dva sata i mogu ti reći, nije napravilo nikakvu razliku.”




Wright i Neville su se na ovakav komentar počeli smijati, dok je sama Scott izvrsno reagirala. “Shvatit ću to kao kompliment, kao da sam prirodna ljepotica”, odgovorila je Scott.

“Oprosti Jill, samo se šalim”, ispričao se potom Keane za neumjesnu šalu, a brzo je reagirao i Neville: Prirodna si ljepotica, to ti uopće ne treba Jill.” Keane je tijekom karijere bio poznat kao beskompromisni igrač, a u ulozi stručnog komentatora nema dlake na jeziku. Spomenuta šala na račun bivše engleske reprezentativke dogodila se izvan etera, ali je ubrzo osvanula na društvenim mrežama i izazvala lavine reakcija.

Luka Modrić od danas više nije član Reala, sada slijedi najiščekivaniji potez




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.