Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Neočekivani favorit za preuzimanje Hajduka je Zagrepčanin

Autor: K.I.

Nakon što je u javnost procurila informacija da Ivan Jurić ipak neće preuzeti trenersku klupu nogometaša Hajduka, odmah se počelo nagađati tko bi mogao biti njegov nasljednik. U prvi plan iskočilo je pomalo neočekivano ime.

Danima se pisalo kako će donedavni trener Torina preuzeti Hajduk, kako je sve praktički dogovoreno i kako je Jurić od sportskog direktora Nikole Kalinića praktički dobio odriješene ruke. Čekala se tek potvrda Nadzornog odbora kluba, a onda je Jurić iz zasad nepoznatog razloga odustao od cijele priče i dolaska u Split.

Sada se pojavila priča kako je novi favorit za preuzimanje Hajduka Silvijo Čabraja, 56-godišnji trener Lokomotive i inače rođeni Zagrepčanin koji vodi seniore Lokomotive od 2021. godine. Trenersku karijeru započeo je u omladinskom pogonu Hrvatskog dragovoljca, nakon čega je vodio Zelinu, Ponikve, Stupnik, Lučko i Lokomotivu.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Iskorak u karijeri

Iza Hajduka je razočaravajuća sezona bez trofeja u kojoj su na jesen držali lidersko mjesto na ljestvici HNL-a, da bi na kraju završili iza prvaka Dinama i drugoplasirane Lokomotive. U Kupu su u polufinalu ispali od Dinama.

Prošle sezone Hajduk su vodila trojica trenera, Ivan Leko, Mislav Karoglan i Jure Ivanković. Za Ivankovića se odmah znalo da je privremeno rješenje, a njegova zamjena se još uvijek traži.

Hoće li to na kraju biti Čabraja? Za njega bi Hajduk definitivno bio iskorak u karijeri, ali bi se iznenada našao pod velikim pritiskom kakvog još nikad nije osjetio u karijeri. Pripreme za novu sezonu Hajduk će započeti 19. lipnja i na Poljudu nemaju previše vremena. Novog trenera moraju naći čim prije…

Bivši Vatreni otvorio dušu: ‘Ma Daliću, oprezno s njima, tko s njima ne zna, gotov je’







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.