Guliver image

Nekada najboljeg igrača svijeta žena ostavila iz bizarnog razloga: Mnogi kritiziraju njen potez

Autor: Dnevno.hr/ I.L

U nogometu postoje na terenu oni prgavi i zločesti kao što su Gattuso, Ibrahimović, Roy Keane, Kahn i mnogi drugi. Čista suprotnost njima su oni dobri i pristojni, a njihov možda i najbolji predstavnik je legendarni Brazilac Kaka.

Legenda Milana i čovjek koji je 2007. osvojio Zlatnu loptu ispred Messija i Ronalda i tako bio jedini do Modrića 2018. kojem je to uspjelo za nogom. Van terena bio je jednako pristojan. Miran i povučen te jako religiozan živio je sretan obiteljski život.

Jednom je za vjeru rekao: “Proglašen sam najboljim nogometašem na svijetu. To je za mene bila velika čast. No, najveća je čast služiti Isusu Kristu, jer on mi daje nadu.” Ipak, miran obiteljski život došao je do kraja 2015. godine nakon 10 godina braka, a razlog je šokirao mnoge.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli UEFA Champions League (@championsleague)




‘Presavršen’

Njegova sada već bivša supruga Caroline Celico za brazilske medije je ispričala zašto je došlo do kraja braka: “Kaka me nikada nije izdao, izuzetno me dobro tretirao, stvorio mi je divnu obitelj, ali nisam bila sretna. Nešto je nedostajalo. Problem je što je bio presavršen za mene.”

Mnogi su bijesni na nju zbog takvog ponašanja te su je nazvali nezahvalnom i razmaženom. Njih dvoje bili su u vezi još od srednje škole, a imaju i dvoje djece. Ostali su u dobrim odnosima, a bivša zvijezda Reala nikada nije komentirao rastavu.




Kaka je počeo hodati sa svojom sadašnjom partnericom Carolinom Dias 2017. godine i par ima zajedničku kćer. 41-godišnjak je također objavio da su se zaručili početkom ove godine te da će planirati vjenčanje.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carolina Batista Leite (@carolbatistaleite)

Karijeru ju počeo u San Paulu, a onda je stigao u Milan gdje se dokazao kao jedan od najboljih na svijetu. Nakon Milana odlazi u Real gdje zbog ozljeda nikada nije dosegao ni približan nivo kao na San Siru. Karijeru je zaključio u MLS-u u dresu Orlanda.

Sin legende srpskog nogometa hitno prebačen u bolnicu: ‘Ovu utakmicu moramo igrati zajedno’

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.