FOTO: Čitatelj

(FOTO/VIDEO) CRVENI TRG U PLAMENU! Vatreni navijači poslali su nam fotke ludnice u Moskvi

Autor: Željka Orešković

Hrvatski igrači iza sebe će imati vojsku navijača

Hrvati su okupirali Moskvu, a procjenjuje se da ih stiglo oko 10 tisuća i svi su nabrijani za okršaj s Engleskom. Vatreni se večeras u 20 sati na stadionu Lužniki bore za povijesni ulazak u finale.

Navijači iz Bribira već su razvili najveću hrvatsku zastavu, nažalost ne na Crvenom trgu jer im je policija zabranila, ali da u neposrednoj blizini. Snimke tog veličanstvenog trenutka poslali su nam naši vjerni čitatelji iz Moske.

Kiša je hrvatske navijače pokušala ohladiti u jednom trenutku, ali to joj nije uspjelo, jer pod najvećom kockastom zastavom ima mjesta za sva navijačka srca.

Gdje god da se nađu, Hrvati povedu pjesmu, a raspoznaje ih se po moru kockica i odličnoj atmosferu.

Usijanu atmosferu donijeli su i u Moskvu, čijim ulicama su se orile domoljubne pjesme.

Pogledajte i koliko je zapravo impresivna ta golema hrvatska zastava.

Vatreni navijači zasad dobrano tuku one engleske, a nadajmo se da će tako biti i na travnjaku. Obje ekipe godinama čekaju prolazak u polufinale, Hrvati su imali priliku 1998., kada su na kraju osvojili sjajnu broncu, a Englezi 1990.




Dok su Hrvati ujedinjeni u pjesmi i slavlju, Englezi su raštrkani po kafićima i pubovima, kako bi mogli uživati uz alkoholna pića.

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.