Foto: Damir Skomrlj/CROPIX

Modrić se susreo s Perezom i otkrio mu veliku tajnu o čovjeku koji je ispisao povijest

Autor: K.I.

U Real Madridu se polako pripremaju na život bez veterana koji su zadužili klub. Toni Kroos oprostio se od nogometa nakon Eura u Njemačkoj, Nacho Fernandez seli u Saudijsku Arabiju (Al-Qadsiah), dok će se Luka Modrić nakon nastupa s Hrvatskom na Euru i odmora vratiti u Real na početak priprema za novu sezonu.

Iako su nagađanja konstantna iz sezone u sezonu uistinu je za vjerovati kako će kapetanu hrvatske reprezentacije sljedeća biti i posljednja u dresu ‘Kraljevskog kluba’ u kojem ima status najtrofejnijeg igrača s 26 osvojenih trofeja uz ranije spomenutog Nacha.

Ali za Real nema straha, tijekom godina postepeno su obavili pomlađivanje momčadi i zvijezde kao što su Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodryo, Eduardo Camavinga i Kylian Mbappe bit će oslonci ‘Kraljevskog kluba’ u nadolazećim godinama.

Guliver image

Susret s Perezom

A zanimljiv je napis madridskog portala Defensacentral.com koji tvrdi da se Modrić tijekom Eura u Njemačkoj nakratko susreo s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom i da mu je ‘otkrio veliku tajnu’.

“Gledao sam ga pet minuta prvog dana i jasno mi je bilo da će osvojiti Zlatnu loptu igrajući za Madrid”, rekao je navodno kapetan Varenih tom prilikom Perezu, na što mu je predsjednik Reala rekao: “Slažem se. Uostalom, kada smo ga kupovali od Fenerbahčea, znali smo šta radimo “.

Güler je turski veznjak koji je u Real stigao na ljeto 2023. godine iz Fenerbahčea za odštetu od nekih 20-ak milijuna eura. Po dolasku u Real Güler je imao velikih problema s ozljedama, pa je tako debitirao u dresu ‘Los Blancosa’ tek u siječnju 2024. godine. Do kraja sezone za Real je uspio skupiti 12 nastupa u svim natjecanjima i pritom je postigao šest golova. Na Euru u Njemačkoj zabio je gol u 3:1 pobjedi Turske nad Gruzijom i tako postao prvi tinejdžer koji je zabio u debiju na Euru nakon Cristiana Ronalda kojem je to uspjelo 2004. Ujedno je postao i najmlađi strijelac debitant na natjecanju (19 godina i 114 dana).

Šou na srpskoj televiziji, dvojac ‘zaratio’ zbog sporne odluke na Euru: ‘Znao sam što me čeka ovdje!’







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.