AP Photo/Ebrahim Noroozi / Guliver Image

Luka Modrić preko noći ostao bez dvojice suigrača u Real Madridu

Autor: K.I.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić ostao je praktički preko noći bez dvojice suigrača u redovima madridskog Reala. Tako od sljedeće sezone u redovima ‘Kraljevskog kluba’ više neće igrati Nacho Fernandez (34) i Joselu (34).

Španjolski branič Nacho, koji je 23 godine igrao za Real, postao je posljednje veliko ime europskog nogometa koje je prešlo u saudijsku Pro ligu, pridruživši se novopromoviranom Al-Qadsiahu.

Al-Qadsiah iz Khobara, koji je osvojio saudijsku prvu ligu 2023./24. i napredovao u prvu ligu, objavio je u četvrtak da je potpisao ugovor s Nachom. Ovaj 34-godišnjak pridružio se Realu 2001. kao mladi igrač, a za njihovu prvu momčad debitirao je 2011. godine.

Prevagnuli su novci

Osvojio je šest naslova Lige prvaka na Santiago Bernabeu, kao i četiri naslova prvaka Španjolske i dva Kupa kralja. Ukupno je u dresu Reala osvojio čak 26 naslova i klupski je rekorder po broju osvojenih trofeja uz Luku Modrića.

A Real će napustiti i Joselu, čija će nova destinacija biti katarska Al Gharafa. Iz Reala će prvo otkupiti njegov ugovor od Espanyola za odštetnu klauzulu od 1.5 milijuna eura koja počinje vrijediti od 1. srpnja, a onda će ovaj 34-godišnjak preseliti u Katar za isti iznos.




Marca navodi kako su Joseluu u Al Gharafi ponudili plaću od 8.5 milijuna eura, sa čime se u Realu nisu mogli i željeli nositi. Posao još nije službeno potvrđen, ali sve bi trebalo biti riješeno za vrijeme trajanja Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Nakon razočaranja na Euru s Hrvatskom Daliću ponudili silne milijune, evo koji je njegov izbor

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.