Screenshot: Instagram

Lijepa Ana je kćerka slavnog sportaša i plod burne afere: Čuveni otac nije ju želio priznati

Autor: K.I.

Nekad najbolji svjetski tenisač Boris Becker (56) imao je bogatu karijeru, ali i buran život izvan sportskih terena. Najmlađi pobjednik Wimbledona u povijesti (osvojio je naslov kao 17-godišnjak 1985. godine) je osim po teniskim vještinama poznat i po ljubavnim aferama.

Becker je između 1988. i 1991. godine bio u vezi s Karen Schultz, potom između 1991. i 1992. godine s Cassandrom Hepburn, da bi potom započeo ljubavnu vezu s Barbarom Feltus koju je i oženio u prosincu 1993. godine.

A brak s Barbarom Feltus nije dugo potrajao i Becker se našao u središtu medijske pozornosti zato što ju je prevario u trenucima dok je bila trudna s njihovim drugim djetetom. Brakorazvodna parnica je pokrenuta koncem 2000. godine, a početkom 2001. godine je Barbara od Beckera sudski dobila 14.4 milijuna dolara i skrbništvo nad njihovo dvoje djece Noahom i Eliasom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Ermakova 🧚🏻‍♀️ (@annaermakova1)




Afera s Ermakovom

A žena s kojom je Becker prevario Barbaru bila je Angela Ermakova. Becker je u prvo vrijeme negirao da je imao spolni odnos s Ermakovom. U to doba njegovi su odvjetnici tvrdili da je bivša konobarica ukrala Beckerovu spermu i sama se oplodila, da bi kasnije promijenio svoj stav i iskaz. Na kraju je priznao očinstvo, a sve je potvrdilo i DNA testiranje.

U to vrijeme mediji su pisali kako je njihova kćerka Anna plod petominutnog spolnog odnosa u javnom toaletu, ali kasnije je Becker priznao pravu istinu. “Ne znam je li toalet bolje mjesto, ali mi smo imali seks na stepenicama jednog kluba. Mediji su prenijeli kako smo to radili u toaletu, a to uopće nije istina.”

Danas Anna ima 22 godine, radi kao model i često je angažiraju dizajneri i popularni brendovi, a predviđaju joj jako uspješnu karijeru. Anna nosi majčino prezime Ermakova, što sugerira probleme u odnosu s ocem.




Zaigrao je za Vatrene, pa promijenio reprezentaciju i našao se u centru pozornosti zbog sina

 

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.