Foto: Damir Krajac / CROPIX

Toni Kukoč na žestokom udaru zbog slavnog Srbina, zamjeraju mu posebno jednu izjavu

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Toni Kukoč i Dino Rađa bili su prošlog tjedna posebni gosti u Beogradu na utakmici Partizana protov Olympiacosa u Euroligi. Legendarni hrvatski košarkaši pobrali su velike ovacije publike, a bivši član kultnih Chicago Bullsa prisjetio se nekih slavnih trenutaka.

Prisjetio se tako Olimpijskih igara u Barceloni 1992. godine i okršaja s Dream Teamom predvođenog Michaelom Jordanom, Magicom Johnsonom i Larryjem Birdom, a povukao je i neke paralele između aktualnih i nekadašnjih velikih zvijezda.

“Jokić, uprkos statistici, nije na poziciji centra na nivou Dina Rađe ili Vlade Divca. Divac je prije 30 godina iznenadio Ameriku načinom vođenja lopte sa svojom visinom. A Rađa je mogao uhvatiti loptu pod svojim košem i stigao je pogoditi na drugoj strani”, objasnio je Kukoč.

Brojne reakcije

A ta njegova izjava izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama. Mnogima nije jasno kako ne smatra da je Jokić, dvostruki najkorisniji igrač NBA lige i prvak iz prošle godine, bolji od spomenutih Rađe i Divca.




“Jokić je bolji od obojice zajedno…Jordan ga je nosio do naslova, a on misli da ima pravo brbljati…Zašto toliko stara generacija mrzi novu? Prihvatite da se stvari ne mogu uspoređivati…Da, osim naslova, titula MVP-a, titula MVP-a u finalu Jokić nije bolji od druge dvojice centara”, samo su neki od komentara.

Danas 55-godišnji Kukoč poseban je asvjetnik vlasnika Chicago Bullsa Jerryja Reinsdorfa, a u čikaškom je klubu igrao između 1993. i 2000. godine prije odlaska u Philadelphiju, pa Atlantu, te okončanja karijere u Milwaukeeju. S Bullsima je Kukoč osvojio tri NBA prstena između 1996. i 1998. godine, te je izabran za najboljeg šestog igrača lige 1996. godine.

Nakon sezone iz noćne more Modrićev suigrač napokon saznao prekrasnu vijest koja sve briše




 

Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.