Screenshot: X/Balkan Futbolu

Prekinuto finale prvenstva Srbije, pogledajte kakva je sramota pogodila Beograd

Autor: I.K.

Utakmica Partizana i Crvene zvezde u finalu košarkaškog prvenstva Srbije večeras je započela, ali nije završena. Dogodio se prekid u Areni Beograd, kod vodstva Partizana s 57:45 u ranoj fazi treće četvrtine, nastavka ove večeri nije bilo, a čini se da ga neće niti biti. Najavljena je registracija utakmice s 20:0 u korist Crvene zvezde, koja bi time došla do naslova prvaka.

Kako su javili srpski portali, sve je krenulo zbog uvreda na račun obitelji Čović, točnije, na račun supruge čelnika Crvene zvezde Nebojše Čovića. Uvredama s tribina javljali su se navijači Partizana, reagirali su suci, a onda i igrači, no smirivanja situacije nije bilo. Stigla je informacija da će se tribine Arene prazniti, a nakon toga, navijači Partizana su svojoj momčadi poručili da bez njih ne smiju nastaviti utakmicu.

Kako su u Crvenoj zvezdi inzistirali na tome da se tribine Arene Beograd isprazne, to se na koncu dogodilo i očekivao se nastavak utakmice, ali košarkaša Partizana nije bilo na parketu. Nisu se pojavili, a poslije odbrojavanja u kojem se čekao njihov dolazak, izostanak momčadi Partizana doveo je i do konačnog prekida utakmice.

Crvena zvezda čeka trofej

Finale košarkaškog prvenstva u Srbiji igra se na dvije pobjede, a prije druge utakmice, Crvena zvezda dobila je prvu i s najavljenom registracijom druge u njezinu korist, sada čeka dodjelu trofeja nakon finala koje nije bilo završeno na parketu. Za srpsku košarku je to ispala velika sramota, a rasplet će imati s dodjelom trofeja momčadi Crvene zvezde u terminu po odabiru prvaka.

Hrvatska neće igrati protiv Cristiana Ronalda, evo što je eliminiralo veliku zvijezdu Portugala




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.