Screenshot: Instagram/Daniela Rajic

Poznatog Amerikanca upoznala sa sarmom i rakijom: ‘On to jako voli, eksiraj to’

Autor: I.K.

Vesela i dosta često burna veza srpske djevojke Daniele Rajić i njezinog supruga, slavnog američkog košarkaša Paula Georgea ulazi u novo razdoblje s obzirom na to da Paul George više neće igrati u sunčanom Los Angelesu, u tamošnjim Clippersima, već novu epizodu u karijeri ima u hladnijoj i često tmurnijoj Philadelphiji, u tamošnjim 76ersima.

Dok je hladno, treba se nekako i zagrijati, a za Danielu i za Paula, to se znalo događati sa sarmom dok se slavio Božić u SAD-u, a s rakijom dok su zajedno bili u Srbiji. Srpska djevojka naviknula je američku zvijezdu i na takve stvari, na način da se specijaliteti vrte kao da se slavlje odvija na način koji je dobro poznat i u Hrvatskoj dok se slave blagdani.

Jelo se ono domaće, Danieli blisko, a očito nije mrsko niti Paulu Georgeu u njihovoj često turbulentnoj vezi, ali na koncu okrunjenoj brakom nakon vjenčanja u lipnju pretprošle godine. Veza traje još od 2017., a plod njihove ljubavi je i troje djece, dvije kćeri i sin, što zajedničko obiteljsko veselje sada čini još ljepšem. Još dok se dobro jede, pa gdje će bolje, a toga kod Daniele i Paula ne fali.

Screenshot: Instagram/Daniela Rajić

Zavolio je rakiju

Za blagdansko slavlje, Daniela i Paul su na stolu imali specijalitete, a dok je sa svojom dragom bio u Srbiji, slavni košarkaš se dobro upoznao i s rakijom. Jedna od priča govorila je o tome da je Daniela svojeg dragog tjerala da pije dok su bili u društvu u trenucima opuštanja.

“Jako voli rakiju, ‘eksiraj’ to”, vikala je Daniela u smjeru Paula za vrijeme jednog izlaska, na što je slavni američki košarkaš poslušao ženu koja mu je osvojila srce. Čašicu rakije je iskapio, onako kako je to njegova lubav i željela, vičući mu da pije bez stajanja.

Sada je sve veselje, a ranije, pričalo se da je u vezi Daniele i Paula bilo i teških trenutaka. Navodno su u jednom trenutku bili i prekinuli, međutim, vratili su se jedno drugome, uplovili u brak, uživaju s obitelji, a novo poglavlje zajedničkog života dogodit će se u Philadelphiji.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Daniela George (@danielarajic)




Jednu trudnoću nisu planirali

Daniela i Paul imaju troje djece, a jedna od njezinih trudnoća dogodila se neplanirano, čak s glasovima da je Paul George zbog toga zagovarao pobačaj. Ipak, do toga nije došlo. Daniela je ostala ustrajna u tome da rodi, pa je tako na svijet došlo jedno od pojačanja u njihovoj obitelji.

Početak veze također je došao na zanimljiv i drugačiji način nego se to događa većini drugih ljudi. Bilo je to u vrijeme dok je Daniela radila kao plesačica u jednom noćnom klubu u kojem se pleše zavodljivo i skida, a iz takvog početka, razvilo se nešto dublje, što je izdržalo i dosta izazova u njihovoj ljubavi.

Ono najteže što se spominjalo bilo je povezano s njezinom neplaniranom trudnoćom i s glasovima da Paul George nije želio dijete s Danielom, u situaciji u kakvoj bi se bilo koja ljubavna veza našla na ozbiljnom iskušenju. Ona između srpske djevojke i slavnog američkog košarkaša je ipak preživjela.

Preminula legenda jugoslavenskog nogometa (65), pamtit će se njegovi golovi

Družio se s hrvatskim reprezentativcem

Dok je bio u Los Angeles Clippersima, Paul George je u tom klubu bio i u društvu hrvatskog reprezentativca sa sada već dugim stažem u NBA ligi. U istoj svlačionici bio je Ivica Zubac, no sada su im se putevi razdvojili, pa će za sve običaje u kojima očito uživa Paul ubuduće uza sebe imati samo suprugu Danielu.

Možda će i u Philadelphiji biti gozbi kakva se jednom prilikom dogodila za Božić, usred zime, a dok odu u Srbiju, slavnom američkom košarkašu ne gine novo druženje s rakijom dok se opušta sa suprugom i s društvom.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.