Izvor: Screenshot/Instagram

POZNATI SPORTAŠ BIO NA RUTINSKOM PREGLEDU PA OTKRIO VELIKI PROBLEM! Strašne vijesti za sjajnog igrača

Autor: F.F

Jedan od boljih bek šutera u NBA ligi te druga violina Portland Trail Blazersa, CJ McCollum, neće moći igrati košarku do daljnjega zbog neobičnog i neugodnog problema s plućima.

Naime, McCollum je bio na pregledu zbog natučenih rebra, prilikom čega su mi liječnici pronašli rupu na plućima. Kroz nju zrak iz pluća curi u prostor između pluća i prsnog koša.

Ozljeda stvara poteškoće prilikom disanja te bol u prsima, a nije poznato je li McCollum imao kakvih simptoma.

Već je propustio nekoliko utakmica

McCollum je već propustio utakmice protiv Los Angeles Clippersa i Golden State Warriorsa, a klub je objavio kako će njegov oporavak ovisiti o tome kolika je rupa u pitanju i hoće li imati kakve simptome.

Košarkaš je pod nadzorom liječnika do daljnjega, a njegova će momčad morati nastaviti bez njega. I s njim je Portland loše krenuo u sezonu, a sada će im biti još i teže.

CJ McCollum je u ligu došao 2013. godine kada ga je draftirao Portland, a 2016. je bio Most Improved Player, odnosno igrač s najboljim napretkom u ligi. Ove sezone u prosjeku bilježi 20.6 poena, 4.1 skokova i 4.5 asistencija uz šut iz igre 42,4% te za tri 39,3%.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.