Screenshot

Poznati Hrvat u skandalu: ‘Ja u vezi s glumicom filmova za odrasle, a izbori za predsjednika države’

Autor: GIŠ

Život sportaša ponekada može donijeti stvarno neočekivana iznenađenja, čemu je sam bio svjedok i poznati hrvatski košarkaš Mario Kasun, koji je dio karijere proveo i u NBA-u, gdje je imao avanturu s poznatom glumicom filmova za odrasle. Kasun je bio gost u podcastu Mileta Ilića ‘Jao Mile’, u kojem se prisjetio brojnih detalja iz života i bogate karijere.

Mario Kasun u NBA-u igrao je za Orlando Magic dvije sezone, a kako je bio nepoznat igrač za američke prilike na početku  avanture, njegovog dresa nije bilo u prodaji, ali je Mario privukao pažnju cijele dvorane na jednoj utakmici, kada se u dresu Orlanda s njegovim imenom pojavila glumica iz filmova za odrasle Mary Cary.

“Jao brate, ja sam se našao u jednoj neugodnoj situaciji. Završili smo na nekom tulumu i ova glumica za odrasle na sljedećoj utakmici nosi moj dres! Moj dres, ti znaš, nema ga u trgovini, to moraš dati da ti naprave. Cijela dvorana aplaudira, ja se zagrijavam a ona svaki put dira cice… Šou! A te godine u Hrvatskoj izbori za predsjednika države na naslovnici, ja na duplerici u vezi sa porno glumicom”, ispričao je Mario Kasun u podcastu ‘Jao Mile’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @jaomile_podcast




Ispao je kriv

Navodno joj je Mario poklonio karte za utakmicu protiv New York Knicksa, a onda se ona našla iza klupe Orlanda odakle je navijala, najviše za Maria, koji je otkrio da je to bilo sve:

“Ništa nije bilo. Što, brate, ja sam fini katolik, pošten, žena i djeca. Djecu nisam imao, ženu nisam imao… Tako da što se dogodilo, dogodilo se. Problem je u tome što se od mog prijatelja brat zaljubio u nju, bio u vezi sa njom dvije godine. Onda sam ja bio kriv zato što je on bio s njom. Vidio sam ja cijelu tu ljepšu stranu, znaš! Ja sam volio jako trenirati, ali sam se volio i opustiti”, ispričao je bivši hrvatski košarkaš.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mary Carey (@realmarycarey)

“Na primer, kada sam išao na gostovanja ja sam samo bio u hotelu! Kad smo bili u Orlandu, ja sam imao svoja omiljena mjesta, odem na večeru, piće ili dva, pa kući. Samo dvije? Pa zavisi koliko velikih”, ispričao je Kasun. Inače Mary Cary je bila kandidatkinja za guvernerku Kalifornije i protivnica Arnolda Schwarzeneggera na izborima.

Evo što treba Hrvatskoj nakon ‘senzacije’ da izbori Olimpijske igre, jedna ‘mina’ je na putu

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.