Foto: Matija Djanjesic/CROPIX

Mediji iz susjedstva o nesportskom potezu Dončića, Hrvate su zbog njega napali

Autor: GIŠ

Potez Luke Dončića 20 sekundi prije kraja utakmice protiv Novog Zelanda bio je više nego očigledan za sve osim za medije iz susjedne nam Dežele, gdje u činu NBA zvijezde ne vide ništa sporno.

Podsjetimo, Slovenija je trebala pobjedu nad Novim Zelandom od minimalno 10 koševa razlike, kako bi se plasirala u polufinale predolimpijskog turnira u Grčkom Pireju, dok joj je pobjeda od 29 razlike osiguravala prolazak dalje kao prve u skupini. U četvrtoj četvrtini bilo je jasno kako Novi Zeland neće uspjeti izgubiti s manje od 10 poena i njegovi igrači jednostavno su se predali.

Slovenija je iskoristila opuštanje suparnika i stigla na +27, 20 sekundi prije kraja na slobodnim bacanjima za Novozelanđane, kada je Dončić prišao protivničkom igraču i nešto mu rekao, a nakon su se obojica nasmijala, Ili je promašio drugo bacanje, ali su Horvat i Dončić ispustili pogoditi tricu u zadnjem napadu te tako ostavili Hrvatsku na prvom mjestu skupine. Situaciju pogledajte OVDJE.

Pos*ali se po njemu




Potez Luke Donačića nije bio baš dobro prihvaćen u Hrvatskoj, ali je Slovenac nakon utakmice bio ljut na sebe. “Za*ebao sam. Sorry, umoran sam i ljut jer nisam zabio tricu. Najprije sam razmišljao o najmanje 10 koševa razlike, da ne radimo greške. Ljut sam jer nije ušla ta trica.

Bio sam malo umoran u zadnjoj četvrtini, ne previše, haha. Znali smo da smo igrali jako loše u prvoj utakmici, znali smo što trebamo napraviti. Razgovarali smo i to je bila potpuno drugačija utakmica. Bili smo energičniji, ja sam kao kapetan vukao, borili su se i mladi momci” rekao je Dončić.

No od medija iz susjedne Dežele jedino su iz Ekipa24 izdvojili potez njihove zvijezde, o čemu su napisali:”Interakcija Dončića i Ilija podigla veliku prašinu u Hrvatskoj. Tamo su sigurni da je to bilo jako nesportski, a hrvatski navijači pos*ali su se po Dončiću”, pišu Slovenci.




Potez ikone Jugoslavije izazvao je nevjericu, a od svih zemalja bivše države Hrvatsku izdiže iznad svih

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.