Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Kladionice objavile favorite za zlatnu kopačku: Evo gdje su hrvatski napadači i koji ima najviše šansi

Autor: I.L.

Ostalo je još samo šest dana do početka Europskog prvenstva kojeg će otvoriti domaćin Njemačka i Škotska. Hrvatska svoju prvu utakmicu igra dan poslije u Berlinu protiv Španjolske.

Francuska je prvi favorit prvenstva i ima najveće šanse osvojiti Euro, slijede Engleska, Njemačka, Španjolska, Portugal… Aktualni prvaci Talijani su tek na osmom mjestu dok Hrvatska dijeli deveto/deseto mjesto s Danskom.

Da kladionice ne vole Hrvatsku znamo već od prije, a sada su objavile i svoje favorite u utrci za najboljeg strijelca turnira tj. zlatnu kopačku. Možemo reći kako nema previše iznenađenja.

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Petković najviše šansi

Najveće šanse za ponijeti titulu zlatne kopačke ima trenutno najveća svjetska zvijezda Kylian Mbappé. Odmah uz bok Mbappéu je Harry Kane, a slijede Cristiano Ronaldo, Jude Bellingham, Olivier Giroud, Romelu Lukaku, Antoine Griezmann… Na prvu dvojicu koeficijent iznosi 6, a na posljednjeg navedenog 25.

Usporedbe radi, koeficijent da će najbolji strijelac prvenstva biti Bruno Petković iznosi 65. Zanimljivo, Petko prema kladionicama ujedno ima i najveće šanse ponijeti laskavu titulu, čak ispred Andreja Kramarića koji je na listi posljednji, kao i Ante Budimir. Kvota da će jedan od njih dvojice zabiti najviše golova na prvenstvu iznosi okruglih 100.

Na prošlom prvenstvu Ronaldo i Schick su s pet golova bili najbolji strijelci. EURO prije toga Griezmann je zabio šest golova i bio sam na vrhu. Vjerojatno bi svi naši napadači radije uzeli zlato na turniru nego zlatnu kopačku.

Poznati Nijemac bijesan zbog ponašanja prema Hrvatu: ‘Niste ga poštovali, sad naučite lekciju’







Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.