Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

KAKAV GENIJALNI POTEZ DALIĆA! Popularni Vatreni dobio je priliku biti novi pomoćnik izborniku nakon ga je klub brutalno prekrižio

Autor: P. V.

Odlična vijest za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Poznato je tko će biti novi pomoćnik Zlatka Dalića i izbor je pao na – Vedrana Ćorluku!

Popularni Čarli upotpunit će mjesto koje je ostalo prazno nakon odlaska Ivice Olića u CSKA i asistirati Daliću na predstojećem Euru. Sve je to otkrio Davor Šuker u intervjuu za ruske medije…

“To je naša zajednička odluka. Jako sam sretan što će Vedran biti s ekipom. Siguran sam da će osoba poput njega ujediniti momčad i da će pomoći mladim igračima”, rekao je Šuker za ruski Sport24.

Kraj klupske karijere za Čarlija?

To bi moglo značiti da će završiti svoju igračku karijeru s 35 godine? Nije nemoguće…

“Ovaj trenutak je došao, morao je doći. Želim vas obavijestiti da odlazim na kraju sezone. Zajedno smo imali loše sezone, ali bilo je i onih u kojima smo se zabavljali i slavili osvojene naslove i trofeje do kasno u noć”, objavio je Ćorluka na Instagramu prije mjesec dana.

Novi posao je u džepu, neki novi izazovi, odličan potez HNS-a…




Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.