Screenshot: Instagram/Marcell Ozuna

KAKAV DIVLJAK: Davio suprugu i prijetio da će je ubiti, jedva je našla spas

Autor: I.K.

Marcell Ozuna, bejzbolaš iz Dominikanske Republike koji igra u američko-kanadskom MLB-u, bio je napadač u incidentu koji se dogodio u njegovom domu u Atlanti, gdje je u akciji za tamošnje Atlanta Bravese.

Kako je donio TMZ Sports, pozivajući se na izvještaj policije, Ozuna je u žestokoj svađi prijetio supruzi da će je ubiti, optužujući je za nevjeru, a žena se jedva izvukla braneći se nožem i pokušavajući se izvući od gušenja pomahnitalog bejzbolaša.

Podivljali Ozuna je cijeli incident započeo urlajući na suprugu i oduzimajući joj oba mobitela kojima raspolaže, iskoristivši priliku dok se tuširala. Stvari su eskalirale nakon toga.

Plašila se za život

Ozunina supruga tražila je mobitele natrag, a on joj je počeo prijetiti ubojstvom, što je, na koncu, dovelo do toga da uzme kuhinjski nož kako bi se obranila.

Supruga podivljalog bejzbolaša je na koncu odustala od noža nakon kraćeg naguravanja, a nakon toga, Ozuna ju je pritisnuo uza zid i počeo gušiti. Dramatična situacija vjerojatno bi bila još gora da na mjesto događaja u tom trenutku nisu stigli policajci, koje je napadnuta žena uspjela dozvati dok se dokopala suprugovog mobitela nešto ranije.

Uhićen i čeka suđenje

Nakon što je policija upala na mjesto incidenta i spasila Ozuninu suprugu, bejzbolaš je priveden. Čeka ga odlazak pred sud s optužbom za teški napad i pokušaj gušenja u obiteljskom nasilju.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.