Foto: Conor Molloy / Guliver Image

Jednog je Hrvata grlio, drugog izdao: A rekao je da mu je Mateo najbolji prijatelj

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Bernardo Silva i Mateo Kovačić bili su tragičari Manchester Cityja u srijedu navečer protiv Real Madrida. Ukrajinski vratar Andrij Lunin obranio je njihove udarce s bijele točke u raspucavanju penala i lansirao Real u polufinale.

A imao je Lunin, kako je i sam otkrio nakon utakmice, pomoć. Savjete prije branjenja penala dao mu je Luka Modrić, ali i Antonio Rüdiger, bivši Kovačićev suigrač iz Chelseaja. On je uoči Kovačićevog izvođenja penala u trenucima dok je grlio Modrića prstom pokazao Luninu kamo će pucati hrvatski veznjak, a taj objavljeni video postao je viralni hit.

Ono što je zanimljivo je kako je Rüdiger uoči utakmica s Manchester Cityjem u Ligi prvaka rekao kako mu je baš Kovačić najbolji prijatelj u svijetu nogometa. Ali to ga nije spriječilo da Hrvatu okrene leđa u trenucima kada se utakmica odlučivala.

Jedan od junaka Reala

Rüdiger, čini se, uistinu dobro poznaje Kovačića, jer je pogodio kamo će ovaj pucati, te se Lunin bacio na pravu stranu. U trenucima odluke stavio je Real na prvo mjesto i porastao dodatno u očima Realovih navijača. A potom je Rüdiger u posljednjoj seriji i sam realizirao jedanaesterac za slavlje Reala 4:3 u raspucavanju.




Precizni Englezi izračunali su kako su Rüdiger i Kovačić u periodu između 2018. i 2022. godine zajedno odigrali 122 utakmice za ‘Bluese’. Potom je uslijedio transfer njemačkog stopera u Real, dok je Kovačić stigao u redove aktualnog engleskog prvaka.

Zasad noije poznato hoće li ovakva ‘izdaja’ utjecati na prijateljstvo između Kovačića i Rüdigera, ali teško je za povjerovati. Našli su se na suprotnim stranama, a Rüdiger kao pravi profesionalac nije birao sredstva za doći do pobjede.

Dalić je s ovim Vatrenim povukao pravi potez, ali sad je vrijeme da pogura Hrvatsku

Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.