Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

JE LI PUKLO NA TOME? Legendu Vatrenih uvrijedio klupski gazda, odlučio je otići

Autor: I.K.

Vedran Ćorluka po završetku sezone više neće igrati za Lokomotiv Moskvu, a po informaciji koju donose ruski mediji, zna se i zbog čega odlazi iz kluba u kojem je od 2012. i vodi momčad kao kapetan.

Kako se piše u Rusiji, legendarnog nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca pogodila je reakcija koju je imao Vladimir Leončenko, glavni menadžer moskovskog kluba.

To se dogodilo kada je bilo aktualno produženje ugovora, tijekom priprema za nastavak sezone u španjolskoj Marbelli.

Ćorluka se osjetio uvrijeđeno

Rusi tvrde da se Ćorlukina odluka da odlazi dogodila kada mu je direktor kluba pristupio nudeći mu ugovor dok je momčad bila na terenu na treningu. Takva reakcija uvrijedila je bivšeg hrvatskog reprezentativca s obzirom na to da je bila riječ o načinu na koji se inače ne obavlja važni posao.

Ruski mediji donose i da je taj neobični susret na treningu ujedno bio prvi razgovor koji je Leončenko imao s legendom Vatrenih. Sadašnji glavni direktor Lokomotiva je na tu dužnost došao potkraj prošle godine.

Trener je htio da Ćorluka ostane

Ovakav razlaz stiže bez obzira na želju srpskog trenera Marka Nikolića, koji vodi Lokomotiv.

Srbin na klupi moskovskog kluba htio je Ćorlukin ostanak, ali očito su presudile druge stvari.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.