Photo: Patrik Macek/PIXSELL

JANICA PREKINULA ŠUTNJU: Njezine riječi su privukle pažnju

Autor: Ivor Krapac

Nakon što se oprostila od dužnosti državne tajnice za sport, Janica Kostelić gotovo se potpuno povukla iz javnog života. Od velike hrvatske skijašice dugo nismo čuli nešto novo, Janica se posvetila obiteljskom životu i uživanju s malim sinom Oskarom, koji je rođen lani, a ta privatnost u kojoj uživa bila je u prvom planu i ranije, s odlaskom iz javnog života odmah nakon što je prekinula skijašku karijeru.

Ipak, hrvatska sportska heroina sada se ponovno oglasila s porukom podrške za projekt svojeg prijatelja Brune Kovačevića.

Riječ je o knjizi ‘365 sportskih priča‘ današnjeg glavnog urednika na HRT-u, što je Janica pozdravila na profilu tog projekta na Instagramu.

‘Pozdrav svima, moje ime je Janica Kostelić. Jako sam uzbuđena što je Bruni pala na pamet ova odlična ideja da napiše dječju knjigu o velikim sportašima diljem svijeta. Priče su jako inspirativne, nadam se da knjigu neće čitati samo djeca jer sam uvjerena da svi mogu naći priču koja im je inspirativna i da će promijeniti neke stvari u svom životu, za što nisu ranije imali hrabrosti. Pročitajte knjigu i uživajte u njoj’, rekla je Janica u svojoj poruci na engleskom.

https://www.instagram.com/p/CIp7ihdnnXF/?utm_source=ig_web_copy_link

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.