Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Hrvatski ‘doktor nogometa’ seli na neočekivanu lokaciju? Tražio žestoku povišicu

Autor: K.I.

Hoće li Bruno Petković i sljedeće sezone nositi dres Dinama? Odgovor na to pitanje zanima sve navijače zagrebačkog kluba koji omiljenom napadaču tepaju i zovu ga ‘Doktorom nogometa’.

Činjenica je da je Petković pod ugovorom u Dinamu, ali isto tako je činjenica da u njemu ima ugrađenu klauzulu prema kojoj je slobodan napustiti klub u slučaju ponude u visini od 2.5 milijuna eura. Ako takva ponuda sleti na adresu aktualnog hrvatskog prvaka do 15. srpnja, tada bi transfer bio realiziran, dakako, u slučaju da Petkovića zadovoljavaju dogovoreni osobni uvjeti.

Ranije se pisalo kako su interes za hrvatskim nogometnim reprezentativcem pokazali talijanski klubovi Fiorentina i Bologna, a sada su grčki mediji lansirali vijest da bi ga u svojim redovima želio neočekivani interesent Olympiacos.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Seli u Atenu?

Riječ je o grčkom velikanu koji je prošle sezone završio treći u grčkom prvenstvu, a Atenjanima odšteta od 2.5 milijuna eura ne bi smjela predstavljati nikakav problem.

Grčka Gazzetta navodi da Petković ima ugovor s Dinamom do sljedećeg ljeta, da mu vrijednost prema Transfermarktu iznosi pet milijuna eura, kao i da u Dinamu zarađuje oko 1.2 milijuna eura godišnje, ali da bi u slučaju transfera u novom klubu navodno tražio plaću veću od dva milijuna eura.

Petković je prošle sezone za Dinamo u 43 utakmice zabio 18 golova i devet puta asistirao, a posebno je učinkovit bio u Konferencijskoj ligi u kojoj je zabio sedam golova. Kako mu ugovor s Dinamom istječe sljedećeg ljeta za očekivati je da će ga na Maksimiru ovog ljeta ili prodati ili vezati novim ugovorom. Čeka se rasplet situacije.

Žestoki udar na Gorana Ivaniševića: ‘Dao je kćeri 300.000 eura da mu pokloni stan i utajio porez’







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.