Foto: Duje Klaric / CROPIX

Predstavili su novi dres, a svima je za oko zapela Hajdukova ‘manekenka’: Evo o kome je riječ

Autor: K.I.

U Hajduku su ponosno predstavili dresove za novu sezonu koju potpisuje novi tehnički sponzor Adidas. Splićani su s Macronom završili 11-godišnju saradnju, pa im je Adidas od sada zadužen za dresove.

Marko Livaja, Filip Uremović, Zvonimir Šarlija i brojni drugi igrači Hajduka bili su ‘manekeni’ u videu kojim je predstavljen dres za novu sezonu u kojoj opet postoje velika očekivanja, ali i jedna ‘manekenka’. Riječ je o Ani Bakalar.

Ona je vezna nogometašica Hajduka, 23 su joj godine, a u prošloj sezoni SuperSport Prve HNLŽ i nacionalnog kupa upisala je ukupno 21 nastup za Hajduk. Zabila je pritom četiri pogotka.

Navijačica Hajduka

“Inače je iz Čapljine, u istoimenom klubu je i započela nogometnu karijeru. Od malih nogu je navijačica Hajduka. Kasnije je nešto manje od dvije godine, od 2017. do 2019. nosila dres Neretve. Potom je 2019. godine preselila u redove tadašnjeg prvaka ŽNK Splita. Iste godine debitirala je i za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, a od ljeta 2021. godine je članica Hajduka”, prenosi Slobodna Dalmacija.

Prije tri godine Bakalar je sudjelovala prezentaciji ulaska dotadašnjeg ŽNK Marjana pod okrilje Bijelih, bila je manekenka i kada su se predstavljale ženske klupske trenerke po uzoru na retro koleciju u proljeće prošle godine, kada je manekenka bila i pjevačica Albina Grčić. Potom je i jesenas reklamirala novu kolekciju klupskih trenerki.

S prednje strane Hajdukovog novog dresa grb je i dalje na lijevom dijelu prsa, a na desnom se nalazi logo Adidasa. Generalni sponzor je ostao Tommy, a sa stražnje strane dresa natpis je “Hajduk živi vječno”. Dresovi su izrađeni od 100 % recikliranog poliestera, a pri izradi je korištena najnovija Adidasova AEROREADY tehnologija koja regulira vlagu te osigurava igračima vrhunsku udobnost i suhoću tijekom cijele utakmice. Brojevi i slova na dresovima ispisani su fontom kojeg je Hajduk kreirao za kampanju “Prgava familija”, a u pripremi je i treći dres, čija će se promocija održati uskoro.




Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Hrvatska je pokrenula ‘čudovište’, nakon ovoga više nema povratka




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.