Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Gvardiol pozirao u suparničkom dresu: Dobio ga je nakon utakmice koja je zavarala mnoge Hrvate

Autor: K.I.

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol uživa u zasluženom odgovoru nakon naporne sezone. U debitantskoj sezoni u dresu Manchester Cityja po transferu iz RB Leipziga osvojio je Premier ligu, a onda je uslijedilo razočaranje s hrvatskom reprezentacijom na Europskom prvenstvu u Njemačkoj gdje su Vatreni ispali već nakon natjecanja u skupinama.

Nakon ispadanja s Eura Gvardiol se odlučio odmoriti u društvu prijatelja na Jadranu i napuniti dobro baterije za nadolazeću klupsku sezonu. Odmah po dolasku u Hrvatsku se opustio, pa je tako jedan njegov video, gdje je na zabavi zapjevao s BiH pjevačem Osmanom Hadžićem, postao hit.

Na društvenim mrežama Gvardiol je sinoć objavio fotografiju u kojoj se nalazi u društvu prijatelja, Tomislava, Dine i Marka, a mnogima je za oko zapeo zanimljiv detalj.

Screenshot: Instagram

Portugal je ‘prevario’ mnoge

Naime, fotografirao se hrvatski branič u dresu portugalske reprezentacije, konkretno Matheusa Nunesa kojeg je dobio nakon prijateljske utakmice koja je prethodila Euru.

Podsjećamo, u istoj je Hrvatska slavila 2:1, što je za mnoge bila najava da se na kontinentalnoj smotri mogu očekivati veliki rezultati. Mnogi su nakon te utakmice poletjeli, pričalo se o velikim ambicijama, ali istina je bila drugačija i ostala je velika žal za propuštenim prilikama nakon ispadanja već nakon skupine.

Gvardiol i Nunes inače su suigrači iz Manchester Cityja, te su nakon spomenute utakmice imali srdačan pozdrav, te su popričali i razmijenili dresove. Dok igrači obično skupljaju dresove koje su dobili u razmjenama ponosno u svojim kolekcijama, Gvardiol je ovoga odlučio pokazati u javnosti.

Hrvatska je pokrenula ‘čudovište’, nakon ovoga više nema povratka







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.