Guliver image (AP Photo/Manu Fernandez)

Gvardiol o odnosu s Kovačićem: ‘Mogu reći da sam ja njegov mlađi brat’

Autor: I.L.

Joško Gvardiol još je jednom oduševio englesku nogometnu javnost.  City je u gostima pobijedio Nottingham Forest, a prvi gol postigao je baš hrvatski reprezentativac. Bio mu je to treći gol u zadnjih 5 utakmica, a ima i dvije asistencije.

Gvardiol je na scenu stupio u 32. minuti kada je glavom sjajno pogodio mrežu domaće momčadi nakon što je iz kornera centrirao Kevin de Bruyne. Bio mu je to prvi gol glavom, prethodna dva je zabio sjajnim udarcem s ruba 16 metara.

“Još uvijek sam mlad i imam tek 22 godine. Naravno da postoji prostor za napredak, pa pogledajte samo Stonesa i Walkera kakve su mašine” izjavio je nakon pobjede svoje momčadi kod bivšeg prvaka Europe.

Guliver image

Prijatelji prije svega

Komentirao je i odnos sa suigračem Mateom Kovačićem: “On mi pomaže mnogo svakog dana. Za sve što trebam on je tu da mi pomogne. Mogu reći da sam ja njegov mlađi brat.”

Kovačić je kao i Gvardiol ovo ljeto stigao na Etihad, ali Kovačić u Engleskoj živi od 2018. kada je stigao u redove Chelsea čiji je član bio do ove sezone. I Kovačić je kao i Gvardiol vrlo mlad napustio Zagreb.

Veznjak hrvatske reprezentacije je kao 18-godišnjak matični Dinamo zamijenio Inter Milanom, a zatim je stigao u Real Madrid gdje je on bio “mlađi brat” Luki Modriću. Veseli nas što su oba naša igrača Citya u vrhunskoj formi pred EURO i što od njih možemo očekivati vrhunsko izdanje.

Tragedija je zaustavila veliku nadu jugoslavenskog nogometa na pragu slave







Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.