Screenshot: Instagram/Izabel Kovačić

(FOTO) KAKVA SREĆA! Hrvatica za kojom luduju Englezi objavila slavljeničku fotografiju

Autor: I.K.

Chelsea je u subotu navečer pobjedom nad Manchester Cityjem u finalu osvojio naslov u Ligi prvaka, a bila je to posebna večer za Matea Kovačića, koji je prvi put bio u akciji u završnoj utakmici u borbi za europsku titulu i došao je do sveukupno četvrtog trofeja u ovom natjecanju.

Nakon toga, hrvatski reprezentativac prepustio se slavlju, a slavila je i njegova supruga Izabel koja je uživala na tribinama stadiona Dragao u Portu. Odlično raspoloženje otkriva fotografija koju je objavila na Instagramu nakon završetka finala.

https://www.instagram.com/p/CPea_4erbNX/?utm_source=ig_embed

Veliki naslov ne događa se svaki dan

Poslije tri titule dok je bio u Real Madridu, Kovačić je s Chelseajem slavio dočekavši završetak utakmice na terenu, nakon što je dobio priliku u finalu u 80. minuti.

Bio je to sjajan uvod u Euro koji je pred vratima, a nadajmo se da će Mateo i Izabel ondje ponovno uživati zbog pobjeda na terenu.

Izabel Kovačić zanimljiva Englezima

Finale u Portu bilo je slavljeničko, a prije nego je počelo, Izabel Kovačić bila je među predstavljenim suprugama ili djevojkama igrača Chelseaja i Manchester Cityja u The Sunu.

The Sun je Kovačićevu suprugu predstavio i nedavno, prije nego se Chelsea susreo s Leicester Cityjem u finalu FA Kupa. Za razliku od te utakmice u kojoj je Leicester City odnio prevagu, Izabel Kovačić je nakon novog finala bila na strani momčadi koja je slavila.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.