Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

(FOTO) BIVŠI VATRENI POČASTIO SE LUSKUZOM! Pogledaje vilu od 15 milijuna, a prvi mu susjed nije baš popularan!

Autor: I.K.

Vedran Ćorluka je nakon devet godina završio epizodu u Lokomotivu iz Moskve i priveo je kraju veliku nogometnu karijeru, a odmah nakon oproštaja, vratio se u Hrvatsku i predstavljen je kao novi član stručnog stožera izbornika Vatrenih Zlatka Dalića.

Ćorluka se na svojem novom poslu okreće skorom početku priprema za ovoljetno Europsko prvenstvo, a nakon što je otišao iz Rusije, znamo gdje će živjeti po povratku u Hrvatsku, u Zagreb.

Bivši dugogodišnji hrvatski reprezentativac će sa suprugom Frankom Batelić provoditi sve više vremena u vili u blizini Britanskog trga u Zagrebu.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Trokatna ‘ljepotica’ vrijedna 15 milijuna kuna

Novi dom sretnog para bit će trokatnica čija je vrijednost 15 milijuna kuna. Kuća se sveukupno proteže na posjedu veličine 1553 četvorna metra, a uz mjesto za život, tu su i podzemna garaža i vanjsko parkiralište.

Prije nego bude s hrvatskom momčadi na početku priprema za Euro, Ćorluka će ondje moći uzeti malo predaha uoči izazova koji ga čekaju.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Blizu je i kuća Ive Sanadera

Nekadašnji hrvatski reprezentativac smjestio se u dijelu grada u kojem je, među ostalim, i kuća nekadašnjeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, optuženika i osuđenika u nekoliko afera koje su postale aktualne nakon što je odstupio s dužnosti predsjednika Vlade RH.

Sanaderov dom je u susjedstvu vile u kojoj će u Zagrebu živjeti bračni par Ćorluka, no bivši premijer je već dugo češće na sudu, u zatvoru ili na liječenju uslijed zdravstvenih tegoba nego u svojem domu u glavnom hrvatskog gradu.




Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.