Screenshot: X

Evo što je Ronaldo točno rekao Modriću, procurili su detalji razgovora

Autor: K.I.

Iza hrvatske nogometne reprezentacije sjajna je generalna proba uoči nastupa na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Vatreni su savladali svoju dosadašnju ‘crnu mačku’, reprezentaciju Portugala s 2:1 i dakako da su u hrvatskoj javnosti odmah skočila očekivanja uoči nastupa na kontinentalnoj smotri.

A u susretu Hrvatske i Portugala pažnju je privukao i susret između kapetana Vatrenih Luke Modrića i njegovog bivšeg dugogodišnjeg suigrača iz Reala Cristiana Ronalda. Puno toga su Modrić i Ronaldo zajedno prošli i osvojili, ali je slavni Portugalac 2018. godine napustio Real i prešao u Juventus, a danas je član saudijskog Al Nassra.

Uoči same utakmice Ronaldo i Modrić nakratko su porazgovarali i prisjetili su se zajedničkih trenutaka, a portugalski mediji navode kako je CR7 pokazao veliko zanimanje i za aktualnu momčad Reala, aktualnog prvaka Europe.




Posebno istaknuo dvojac

“Jako volim Viniciusa i Bellinghama, ti dečki su zlatni, imaju pobjednički gen”, rekao je navodno Ronaldo tijekom razgovora s Modrićem uoči prijateljskog ogleda. Riječ je o dvojici igrača Reala koji su ove sezone nosili Real do trostruke krune. Osim Lige prvaka, Kraljevi su trijumfirali u španjolskom prvenstvu i nacionalnom Superkupu.

Modrić će i sljedeće sezone nastaviti igrati za Real i u 40. godini života, te će nastaviti lov za novim trofejima i nakon šestog naslova u Ligi prvaka, dok je Ronaldo pod ugovorom s Al-Nassrom.

Vjeruje se kako bi i za Modrića i za Ronalda nastup na Euru mogao biti posljednji za svoje reprezentacije na nekom velikom natjecanju. Dok je Modrić s reprezentacijom osvojio svjetsko srebro i broncu iz Rusije i Katara, Ronaldo se može pohvaliti naslovom europskog prvaka iz 2016. godine, te osvajanjem Lige nacija u sezoni 2018/2019.




Tito je s Hajdukom imao opaki plan, ali su se digli na noge: Tuđman je volio drugu ‘igračku’

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.