Guliver image

Zvijezda albanske reprezentacije uoči susreta s Hrvatskom: ‘Moram se ispričati svima’

Autor: I.L.

Albanija je EURO kao i Hrvatska otvorila porazom, ali za razliku od vatrenih ostavili su puno bolji dojam. Albanija je s 2:1 poražena od Italije, a čak su i vodili i to od 22. sekunde.

Ipak, Italija je preokrenula nakon što albanska obrana nije bila do kraja koncentrirana. Priznao je to i njihov dokapetan i igrač Lazia Elseid Hysaj koji se ispričao navijačima.

“Nakon utakmice s Italijom i posljednjih događaja, osjećam da se moram ispričati svim albanskim navijačima za tehničku i instinktivnu pogrešku koja je dovela do drugog gola koji smo primili” započeo je.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FSHF (@fshforg)




Albanija želi šokirati

Potom je dodao: “Ne treba ni naglašavati da je to bila pogreška u igri i kriva procjena putanje lopte. Svi koji me poznaju znaju da bih dao sve od sebe i napravio svaku moguću žrtvu za ovaj dres, kao što sam to uvijek i činio.”

“Žao mi je zbog komentara nekih ljudi na nešto što je bila samo tehnička greška. S druge strane, iskreno se zahvaljujem brojnim navijačima koji su mi poslali poruke utjehe. Prihvaćam i kritike svih navijača, koji su mi dragi srcu. Idemo se fokusirati na nadolazeće utakmice. Naprijed Albanija!” zaključio je.




Albaniji je ovo drugi nastup na Europskom prvenstvu, a zadnji put su bili 2016. kada su upisali jednu pobjedu. Na ovaj turnir plasirali su se direktno te se nadaju pravoj senzaciji u “grupi smrti”.

Španjolski vratar nakon pobjede nad Hrvatskom: ‘Bio sam siguran gdje će Petković pucati’

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.