Foto: GuliverImage/ilustracija

Veliki skandal uzdrmao Srbe: ‘Tri osobe pokušale upasti u hotel s igračima’

Autor: Ivor Krapac

Euro u Njemačkoj počeo je utakmicom u kojoj su domaći reprezentativci u Muenchenu s 5:1 nadigrali Škote, a u istoj večeri, zabilježen je novi nemir u taboru Srbije, nakon onog koji se dogodio nedugo po dolasku u bazu koju srpska reprezentacija ima u Augsburgu.

Tada je odjeknulo da je ‘zaiskrilo’ na treningu Srbije, s ulaskom navijača na teren i s bacanjem baklji nakon što su reagirali organi reda, a sada, srpski Telegraf piše o velikom skandalu koji se dogodio u četvrtak navečer u hotelu Maximilian’s u Augsburgu u kojem su smješteni srpski reprezentativci.

“Tri momka su probala ući u zonu u kojoj je zabranjen pristup, a u kojoj su bili smješteni igrači naše momčadi”, piše Telegraf o ovom slučaju iz hotela u Augsburgu u kojem je smještena momčad predvođena izbornikom Draganom Stojkovićem. Sve se dogodilo u danima u kojima reprezentativcima Srbije treba mir prije nego se u nedjelju u 21 sat u Gelsenkirchenu sretnu s Englezima, glavnim favoritima njihove skupine u kojoj su još i Danci te Slovenci.

Tužna priča hrvatskog navijača prije Eura, iznenađenje ga čekalo prije Berlina

Organi reda u akciji

Nakon ovog, u akciju su se bacili pripadnici organa reda, članovi jedinice za osiguranje srpskog Ministarstva unutarnjih poslova, koji su uz reprezentativce u njihovoj bazi u Augsburgu. Trojica ‘uljeza’ koji su probali proboj su nakon toga brzo udaljeni.

Dan poslije ovog incidenta, reprezentativci Srbije su jučer bili na treningu i pod vodstvom ‘Piksija’ Stojkovića nastavili su pripreme za susret s Englezima, bez posljedica upada trojice ljudi koji su izazvali da se o njima priča.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.