Screenshot: X

Tugu nakon ispadanja Talijana utopio u alkoholu: Slavni nogometaš ‘mrtav pijan’ padao po ulici

Autor: K.I.

Uz njegovo ime vezuju se silni incidenti odakle mu i nadimak ‘zločesti dečko talijanskog nogometa’. Sada se opet našao u središtu pozornosti iz krivih razloga. Pogađate, riječ je o Mariju Balotelliju.

Naime, danas 33-godišnji napadač turskog Adana Demispora, sinmljen je kako u alkoholiziranom stanju pada po ulicama Udina. Snimka je navodno nastala po završetku utakmice osmine finala Europskog nogometnog prvenstva u kojem je Švicarska savladala Italiju s 2:0 i eliminirala ih s kontinentalne smotre.

Balotelli je bio, kako bi narodski rekli, ‘mrtav pijan’, čak je i jednog prijatelja koji je pokušao zadržati na nogama povukao na zemlju, te je malo nedostajalo da ga udari neki od automobila koji su prolazili.




‘Mario je zombi’

Slovio je ‘Super Mario’, kako su mu svojevremeno tepali, za jednog od najtalentiranijih nogometaša Italije, pa i šire. Profesionalnu karijeru započeo je 2006. godine u Lumezzaneu, nakon čega je redom igrao za Inter iz Milana, Manchester City, Milan, Liverpool, Nicu, Marseille, Bresciju, Monzu, Adanu u dva navrata i Sion.

Sve njegove incidente nemoguće je i nabrojati, barem one poznate javnosti. Prošle godine dok je branio boje švicarskog Siona njegov je klub jednu utakmicu izgubio od Servettea sa čak 5:0.

Trener Michael Pont je rekao: “Sion ima zombija na terenu, a to je Mario Balotelli. On uništava sve, uništava atmosferu u klubu. Možete reći da su svi kao zombiji, ali to nije istina. Samo on je zombi.”




FOTO: Screenshot

Bez potrebne samokontrole

Upravo zbog neprofesionalnosti i nesportskog načina života bio je trn u peti mnogih trenera u klubovima u kojima je igrao i konstantno na udaru kritika. A svemu usprkos igrao je za neke od najboljih svjetskih klubova i upisao 36 nastupa i postigao 14 golova u dresu talijanske reprezentacije. Što bi sve postigao samo da je imao potrebnu disciplinu i radnu etiku?

Modriću je u ponoć istekao ugovor s Realom, par sati kasnije zapečaćena mu je sudbina

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.