Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Talijani zapalili društvene mreže: ‘Ne mogu vjerovati da su ovi jadnici izbacili Hrvatsku’

Autor: I.L.

Europski prvaci Italije ispali su s Europskog prvenstva i tako je njihov san o obrani naslova ugašen. U potpunosti ih je nadigrala Švicarska i zasluženo pobijedila s 2:0.

Očajna predstava Talijana nije prošla nezapaženo i na društvenim mrežama. Komentari nisu štedjeli Talijane, a većina se čudi kako je ovakva Italija izbacila Hrvatsku.

“Ne mogu vjerovati da su ovi jadnici izbacili Hrvatsku…”, “Kada vidim kako smo danas odigrali, malo mi je žao što smo izbacili Hrvate” neki su od komentara ogorčenih navijača “azzura”.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Velika kriza

Potom su nastavili: “Bolje da smo ispali u grupi, nego da se dodatno sramotimo”, “Da sam znao da ćemo ovako izgledati, ne bih slavio gol Zaccagnija.” Švicarci su tako postali prvi četvrtfinalist, a tamo će igrati protiv boljeg u susretu između Engleske i Slovačke.

Talijanski nogomet je u velikoj krizi. Zadnji put na Svjetskom prvenstvu su bili 2014., a zadnju pobjedu ostvarili su u finalu 2006. kada su bili bolji od Francuza. Mnogi smatraju da je naslov prvaka Europe zapravo samo “prevario” realnu sliku o njihovom nogometu.

Italiju čeka i pakao u Ligi nacija. Oni su smješteni u skupini zajedno s Francuskom, Belgijom i Izraelom, a njihovi navijači već pišu s obzirom kako igraju ispast će i iz elitnog djela Lige nacija.

Modrić svoju ulogu i traku mora prepustiti samo jednom čovjeku







Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.