Foto:Instagramscreenshot

Srpski navijači odmah napravili kaos u Njemačkoj, umiješao se i Vlahović

Autor: GIŠ

Srpska nogometna reprezentacija za svoju bazu tijekom Europskog prvenstva u Njemačkoj odabrala je Augsburg, gdje su u četvrtak izabranici Dragana Stojkovića Piksija odradili svoj prvi trening i odmah je došlo do ekscesa navijača.

Naime, kako donose mediji iz našeg istočnog susjedstva, dvojica mladića su preskočila ogradu i uletjela među igrače tijekom treninga, a odmah je reagirala i policija koja je uhitila jednog navijača, dok je drugi prošao ipak nešto bolje. Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Inače Srbija je ovaj trening odradili pred oko pet tisuća gledatelja, a i dolazak Orlova izazvao je veliki interes njihovih navijača u Njemačkoj, koji su u velikom broju došli pozdraviti igrače i Piksija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KURIR sport (@kurirsport_)




Spasio navijača

Kao što smo već napisali, prvi navijač Srbije nije baš dobro prošao i uhitila ga je policija, dok je drugog spasio napadač Juventusa Dušan Vlahović, koji je mladića zagrlio i ispratio s terena te ga tako vjerojatno spasio hlađenja u zatvoru.

Na potez srpskog napadača regirali su ostali navijači gromoglasnim odobravanjem, dok je drugog policija odvodila u lisicama sa stadiona. Nakon ovog kratkog incidenta Srbi su nastavili svoj trening, a na tribinama se nastavila ludnica.




Tako je osiguranje prvi put reagiralo kada jedan mladi navijač nije želio pustiti ruku Luke Jovića, a među Srbima našli su se i Turci, koji su došli navijati za kapetana Orlova Dušana Tadića, koji igra za Fenerbahče. U svakom slučaju Euro je počeo veselo za naše istočne susjede, koje u nedjelju čeka susret protiv Engleske.

Srbin ‘nasolio ranu’ Hrvatskoj: ‘Miha kleknuo i prekrstio se ispred zastave Vukovar ’91’

 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.