Foto: GuliverImage/AP Photo/Martin Meissner

Srpski mediji opleli po Piksiju zbog klauzule od milijun eura

Autor: GIŠ

Srpska nogometna reprezentacije nije niti sletjela u Beograd nakon ispadanja s Europskog prvenstva u Njemačkoj, a već su mediji u našem istočnom susjedstvu smijenili Dragana Stojkovića Piksija, pronašli su šahovnicu na trupu aviona kojim su Orlovi letjeli na Euro i sveukupno se bi se dalo sažeti u onu staru, na istoku stare priče.

Srbije je osvojila dva boda na Euru, što je u potpunosti pokopalo njihove ambicije i naši istočni susjedi odmah su zaboravili kako ih je Piksi plasirao na zadnja dva velika natjecanja, što nisu uspjeli desetljećima te mu traže nasljednika i seciraju njegov ugovor, a posebno im smeta klauzula od milijun eura u slučaju prijevremenog otkaza s klupe srpske reprezentacije.

Podsjetimo, Stojković je s NSS-om novi ugovor potpisao prije odlaska reprezentacije na Euro, a pregovori su najviše zapinjali na spornoj klauzuli, kojom si je Piksi želio osigurati ‘zlatni padobran’, u slučaju da se dogodi ono što se dogodilo.

Foto: (Imaginechina via AP Images)/Guliverimage

Ne daju pare

“Čekali ste neuspjeh, izvolite, udarajte, pljujte, vrijeđajte. Čekali ste, nećemo se lagati. Negativne stvari donose tu neku vrstu interesa. Po tebi smo loši, po meni nismo”, krenuo je u rat Piksi s novinarima nakon dolaska u beogradsku zračnu luku, a oni su složno počeli secirati njegov ugovor i milijun spornih eura.

Srpski mediji tako smatraju kako bi Piksi morao otići bez uzimanja klauzule, jer je Srbija na Europskom Prvenstvu u Njemačkoj imala učinak od jednog gola i šest udaraca unutar okvira, što ju svrstava među najgore reprezentacije na kontinentalnoj smotri.

Temu para načeo je i srpski predsjednik Vučić, koji je poručio kako je puno uloženo, a malo se vratilo, tako da bi Piksi mogao ostati i bez para, mada čisto sumnjamo. Stojković na klupi reprezentacije Srbije zarađuje milijun i 400 tisuća eura, uz razne bonuse u slučaju plasmana na finalna natjecanja.




Gnjusan i sraman potez ovog Srbina prema Hrvatima: U Hrvatskoj se tako ne ponašamo




 

 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.