Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Srpski mediji likuju: ‘Hrvati su dobili svoje, opet ih udariše po džepu’

Autor: GIŠ

Vijesti o kazni Hrvatskom nogometnom Savezu zbog ponašanja dijela navijača tijekom utakmice Hrvatske i Italije s velikom je pozornosti čekana i u Srbiji, čiji nas je Savez bio prijavio UEFA-i nakon utakmice protiv Albanije, a nakon visoke kazne HNS-u naše komšije opet ne skrivaju svoje oduševljenje.

Podsjetimo, Hrvatska je kažnjena već treći put na ovom Euru, no ova kazna je do sad najveća i iznosi 105. tisuća eura, uz obrazloženje kako je kazna izrečena zbog bacanja predmeta u teren, paljenja pirotehnike i neprimjereno ponašanje od strane navijača Vatrenih.

Kako smo već pisali, kazna HNS-u je u tri stavke pa je tako naš nogometni Savez kažnjen s 45. tisuća eura zbog ubacivanja predmeta, 30. tisuća eura zbog pirotehnike i 30. tisuća eura zbog neprimjerenog ponašanja navijača.

Foto:Kurirscreenshot

Dobili po džepu

Tako su mediji u našem istočnom susjedstvu s neskrivenim oduševljenjem popratili kaznu HNS-u, a Kurir je to donio s naslovom: ‘UEFA UDARA HRVATE PO DŽEPU! Komšije opet drakosnki kažnjene!’, pišu iz Kurira i u tekstu donose točno zbog čega je kažnjena Hrvatska.




‘Hrvati opet na udaru: Ispali sa EURA, pa ih UEFA još jednom kaznila’, donosi Blicov Sportal, koji jednako u tekstu objašnjava odakle 105. tisuća eura kazne koju su dobili Hrvati, dok Mondo spominje i generale te ‘Oluju’: “UEFA ŽESTOKO UDARILA NA HRVATE: Zbog riječi komandanta iz “Oluje” i divljanja papreno će platiti!’, piše srpski portal.

Eto Europsko prvenstvo u Njemačkoj, od kojeg smo imali velika očekivanja na kraju se pretvorilo u pravu malu katastrofu, ispali smo zapravo zbog vlastite dekoncentracije na kraju utakmica protiv Albanije i Italije, a više manje svu zaradu od grupne faze HNS će vratit u UEFA-inu blagajnu.

Licemjerni Srbi prijavljuju Hrvatsku zbog Thompsona, a ovo što oni izvode daleko je opasnije




 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.