Screenshot: RTS

Srbina je razmontirao na državnoj televiziji, a spomenuo je i Hrvate: ‘Ja sam tog igrača izvrijeđao kao nitko’

Autor: K.I.

Dramatičan je bio rasplet utakmice između Slovenije i Srbije na Euru u Njemačkoj. Slovenci su vodili 1:0 u sklopu ogleda 2. kola skupine C golom Žana Karničnika iz 69. minute. Kada se činilo da će Slovenci upisati pobjedu u petoj minuti sudačke nadoknade na 1:1 je izjednačio Luka Jović.

Nakon završetka utakmice ponovno je jako oštar u svojem stručnom komentaru bio Rade Bogdanović, stručni komentator RTS-a. Posebno je ljut bio na jednog igrača srpske reprezentacije Sergeja Milinkovića-Savića.

“Da se ne zavaravamo, ovo je jako loše. Sve što je dobro došlo je iz prekida. Imali smo sreće da postignemo gol, a ako ovako budemo igrali s Dancima, crno nam se piše. Nema ovdje nikakve igre”, rekao je Bogdanović bez dlake na jeziku.

Oštre kritike u studiju

“Ja sam izvrijeđao Milinkovića-Savića kao nitko ovdje u studiju. Trči k’o baba za onim bekom kada smo primili gol. Nisu htjeli ljudi više da igraju. Doktorski rad jednog fudbalskog trenera kako želi ekipa da mu igra, nije imao sreće hvala Bogu za nas.”

“Milinković-Savić kako zatvara kod gola, pa ovo je sramota na ovom nivou. Idemo grlom u jagode, pa dokle doguramo. Kasno je za bilo kakvo pametovanje. Milinković-Savić klepa arapske pare i nema od njega ništa? Imaju i Hrvati igrače iz Saudijske Arabije? Imaju, pa vidite kako su prošli. Srbija ima dobre igrače, ali mora biti bolje vođena”, dodao je brutalno iskreni Bogdanović, inače bivši reprezentativac nekadašnje Jugoslavije.




On je dodao kako je igra Srbije pročitana knjiga. “Tko god dođe nama je svejedno. Kada nam Slovenci ovo rade, što će tek drugi. Ne može Srbije igrati s dvije špice i ne možeš natjerati dvojicu neradnika da igraju obranu”, zaključio je Bogdanović.

Foto: GuliverImage/AP Photo/Martin Meissner

Komentar srpskog izbornika

Nakon utakmice oglasio se i srpski izbornik Dragan Stojković ‘Piksi’. “Slovenci su nas probali ugroziti nas dugim loptama. S druge strane, mi smo kreirali puno šansi i nevjerojatno je što sve Mitroviću nije ušlo u mrežu. Pokazali smo karakter, mentalitet koji me veseli i ne predajemo se. Da smo izgubili, to bi bilo nezasluženo. Bod nas ostavlja u igri”, rekao je Stojković.

Incident na utakmici Srbije i Slovenije, evo zašto je kasni gol Srba zapravo jako dobra vijest za Hrvatsku

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.