Screenshot: RTS

Šou na srpskoj televiziji, dvojac ‘zaratio’ zbog sporne odluke na Euru: ‘Znao sam što me čeka ovdje!’

Autor: K.I.

Burna je bila rasprava u studiju RTS-a zbog jedne sudačke odluke na Europskom nogometnom prvenstvu koje se održava u Njemačkoj. U glavnim ulogama bili su Rade Bogdanović i Dejan Nedić.

Posljednje utakmice u fazi natjecanja po skupinama u srijedu navečer odigrali su Gruzija i Portugal, te Turska i Češka. Posebno je iz sudačke perspektive bila intrigantna utakmica između Češke i Turske u kojoj su Turci u Hamburgu slavili s 2:1.

U toj je utakmici rumunjski sudac Kovacs podijelio čak 18 kartona, žutih i crvenih a u 20. minuti ostavio je Čehe s igračem manje nakon isključenja Baraka. Upravo ta situacija iz 20. minute dovela je do rasprave Nedića, inače sudačkog analitičara i bivšeg nogometaša Bogdanovića.

Usijana rasprava

“Kolega Bogdanoviću, vi ste igrač, niste sudac. Kada završite školu suđenja onda možemo pričati. Ovdje je međunarodni tim i zato sam u uvodu emisije istaknuo imena svojih kolega. Znao sam što me čeka ovdje”, pričao je Nedić povišenim tonom.




“Ja striktno branim ovo. Niste u pravu. Drugi žuti karton sto posto i crveni karton. To je stav sudačkog tima. Poštujem vas, svi znate pravila igre, ali ovo je čisto kao suza. Branimo Kovacsa, to je moj zadatak”, ispalio je Nedić.

Za razliku od Nedića, Bogdanović je smatrao da je rumunjski sudac prestrogo pokazao drugi žuti karton Baraku i tako ostavio Čehe s igračem manje. Calhanoglu je u 51. minuti doveo Turke u vodstvo, u 66. je s igračem manje za Čehe zabio Souček, da bi pobjedu Turcima u četvrtoj minuti sudačke nadoknade donio Tosun.

Za četiri godine Piksi je od Srbije uzeo silno bogatstvo, susjedi ga usporedili s Dalićem




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.