Foto: Marko Metlas/ MN Press / Guliver Image

Šokantna objava srpskog nogometaša: Stojković ga je prekrižio, uslijedila je oštra prozivka nakon Eura

Autor: K.I.

U trenucima kada se u srpskim medijima oštro kritizira nastup srpske nogometne reprezentacije na Euru u Njemačkoj, a posebice Dragan Stojković ‘Piksi’ oglasio se jedan igrač kojeg je srpski izbornik prekrižio.

Riječ je o Strahinji Eraković, stoperu ruskog Zenita iz St. Peterburga, čije se ime nije našlo na popisu putnika za Njemačku. On je na svom Instagram profilu objavio vrlo znakovitu poruku.

“Tko nema stida, ne brine ga sramota”, naveo je Eraković. Na koga je točno mislio ovaj 23-godišnjak nije precizno definirano, ali u srpskim medijima vjeruju da se odnosi na ‘Orlove’, konkretno na Stojkovića. Eraković je inače bivši igrač Crvene zvezde i Grafičara koji u Zenitu igra od ljeta prošle godine. U dresu Srbije dosad je skupio osam nastupa, a bit će zanimljivo vidjeti kada će ga sljedeći put Stojković pozvati nakon ovakve objave.

Screenshot: Instagram

Sagnol najslabije plaćen

Posebice se na udaru srpskih medija našao Stojković, prvenstveno zato jer njegova visoka plaća nije opravdana ostvarenim rezultatima. U tom kontekstu srpski mediji su u prvi plan istaknuli gruzijskog izbornika Willyja Sagnola koji je s reprezentacijom senzacionalno izborio drugi krug natjecanja, a zarađuje 200.000 eura godišnje.

U usporedbi sa Stojkoviće koji zarađuje 1.4 milijuna eura to je čak sedam puta manje. Stojković je ukupno gledano od svih izbornika na Euru na 12. mjestu po visini primanja, odmah ispod Zlatka Dalića koji godišnje inkasira 1.5 milijuna eura.

Popis najplaćenijih izbornika Eura predvodi Gareth Southgate (Engleska, 5.8 milijuna eura), a slijedi ga Julian Nagelsmann (4.8 milijuna eura, Njemačka).

U Dinamu spremaju novu poslasticu: Nakon Pjace idu po još jednog Vatrenog, ali postoji problem







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.