FOTO: Guliver Image/xEIBNER/UwexKochx EP_EER

Slovenca koji je zabio Srbima prozvao Vučić, evo što mu je ovaj odgovorio

Autor: GIŠ

Slovenska nogometna reprezentacija proživljava dane svoje najveće slave, a momci Matjaža Keka će 1. srpnja u Frankfurtu protiv Portugala po prvi put u povijesti predstavljati svoju zemlju u osmini finala na nekom velikom međunarodnom nogometnom natjecanju.

Slovenci su svoj nastup u osmini finala zaradili na težak način, nitko im nije davao puno šanse uz Engleze, Srbe i Dance, ali Slovenci su svakom uzeli po bod, što im je na kraju bilo dovoljno za treće mjesto u skupni, koje ih je odvelo do povijesnog ostvarenja.

Jedan od svoja dva gola na Euru Slovenci su dali Srbiji, drugi Danskoj, a naši istočni susjedi spasili su se pred sam kraj utakmice, no to im nije puno pomoglo da ostanu na kontinentalnoj smotri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ekipa SN (@ekipa_sn)




Malo razočaran

U Srbiji već danima traje ludnica oko reprezentacije, hrvatskih aviona, Piksija, međusobnih svađa, a između ostalih predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sjetio se Žana Karničnika, desnog beka slovenske reprezentacije i Celja, koji je zabio gol Srbiji.

”Problem je kad izgubiš od Slovenije koja ima više od tri puta manje vrijedne igrače od Srbije. Problem je i kad ti zabije igrač iz Celja koji igra za pet tisuća eura mjesečno, a to je zato što ga nema tko pratiti na terenu, mi puno ulažemo u infrastrukturu i u plaće dužnosnika”, rekao je Vučić, a slovenski kolege priupitali su Žana što misli o izjavi srpskog predsjednika:




”Kruže snimke o tome. Mogu ga samo pozdraviti. Vjerujem da je malo razočaran. Očigledno i on zna kolika je moja plaća pa nemam što dodati”, rekao je šaljivo Žan Karničnik, kojeg sad čeka Portugal u osmini finala Europskog prvenstva.

Licemjerni Srbi prijavljuju Hrvatsku zbog Thompsona, a ovo što oni izvode daleko je opasnije

 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.